Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Vad fan är problemet?

Alltså jag brukar inte uttrycka mig om tragiska händelser här på bloggen. Men nu tycker jag fan att det går över styr med världen.

Vad är det som händer? Nyligen blev en ung kvinna våldtagen utanför NK av tre män. För någon vecka sen blev en annan tjej våldtagen av fem män i Sundbyberg och för ett tag sen blev en indisk tjej våldtagen till döds av flera män som ledde till hennes död.

Jag förstår inte, tror ingen kan förstå? Hur kan man vara så jävla feg som kille att utsätta unga tjejer för detta? Jag tänker inte göra någon diskussion här men jag vill bara ta upp ämnet. Jag börjar bli riktigt orolig, det är över 15 minusgrader ute. Tjejen som är på besök i Stockholm och har en trevlig utekväll med sina vänner – blir våldtagen av tre jävla nötter mitt i centrala Stockholm. Den mest trafikerade gatan i hela jävla Stockholm? Hallå liksom? Att det ens får hända?

Jag kan fortsätta i evigheter men jag blir så jävla orolig vad vi är på väg?

image

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

senaste från Mode

Elin Johanssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Sandra Beijer
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Petra Tungården
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind