Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Pannacotta/recept

Igår så gjorde jag en pannacotta till efterrätt. Superenkelt och fruktansvärt gott (syndigt)

  • 5 dl vispgrädde
  • 1 st vaniljstång
    0.5 dl strösocker
    • eller  1 tsk vaniljsocker
  • 0.5 dl strösocker
  • 3 st gelatinbland

[themecolor]Gör såhär: [/themecolor]

Lägg gelatinbladen i blöt.

Skär ett snitt i vaniljstången och skrapa ur fröna. Lägg fröna och vaniljstången i en kastrull.

Häll på vispgrädde och tillsätt sockret. Låt koka upp. Rör om och låt puttra 1-2 minuter.

Ta av kastrullen från plattan, viktigt! (det får inte koka när du lägger i gelatinbladen för då skär det sig.) Lägg i gelatinbladen och rör om så att de löser sig.

Sila bort vaniljstången. Häll upp i portionsglas och ställ in i kylen minst 2 timmar så att det stelnar.

Strö över (tinade) bär eller frukt. Servera.

mat5 elinjohanson.damernasvarld.se (1 av 1)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Elin Johanssons webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

    Mode
    Emma Danielsson
    Home
    Andrea Brodin
    Lifestyle
    Linn Herbertsson
    Lifestyle
    Vanja Wikström
    Mode
    Petra Tungården
    Hälsa
    Foodjunkie
    Hälsa
    Josefines Yoga
    Lifestyle
    Susanne Barnekow
    Lifestyle
    Henrietta Fromholtz
    Mode
    Paulina Forsberg
    Lifestyle
    Josefin Dahlberg
    Home
    34 kvadrat
    Lifestyle
    Sandra Beijer
    Hälsa
    Ida Warg
    Man
    Niklas Berglind
    Lifestyle
    Elin Johansson
    Hälsa
    Fannie Redman
    Mode
    Fanny Ekstrand
    Lifestyle
    Tess Montgomery
    Mode
    Pamela Bellafesta
    Lifestyle
    Makeup by Lina