Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Jag skulle bara…

Hej på er!

Det här med att vara tjej är inte lätt. Vi ska ha alla möjliga saker för att ni killar ska kunna ge ett öga på oss. Men sen finns det ju gränser… Jag tror jag maxat min limit idag. Som ni vet så skrev jag tidigare här att jag skulle köpa nytt smink, eller egentligen skulle ”jag bara köpa en ny foundation och en ny concealer” yes… det var tanken. Jag köper sällan smink, det blir kanske två ggr per år jag köper helt nytt. Jag använder inte så mycket smink så det räcker en oändlighet. Vilket är jättebra med tanke på att det är svindyrt [themecolor]och jag vill hålla mitt tryne fint så länge det går. [/themecolor]

Men… till saken. Jag gick in på Kicks där jag möttes av min överman. Jag är säljare själv och jobbar med service, och det är inte många som kan sälja på mig saker utan att jag är där och bara ”eh, aa eller hur”. Men idag så var jag skör efter denna helg, kände att min hy såg ut som ett slagfält och hon prövade hela buktiken på mig och jag såg en glimt av snygghet. En kvinna med ett fantastiskt leende och vilken personlighet, hon gav mig två timmar av hennes tid (vilket hon självklart tjänade pengar på). Men hon ville verkligen hitta dom bästa (dyraste) sakerna till mig, jag föll pladask. Vilket resulterade till att Elin Johansson kom hem med en påse som faktiskt var TUNG på smink. Varför?

Så ni som stöter på mig på stan, snälla säg att jag ser ut som 16 år igen så jag kan slippa ångesten av att sakerna kostade en förmögenhet. Sen också att jag kämpar varje dag och detta ska jag fan unna mig.

Så jag skulle bara… blev detta!

smink (1 av 1)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Hej! kan inte du göra en sminktutorial med allt ditt nya smink och visa vad det är för något å kanske vad det används till :)))
  Letar själv efter nytt å bra smink!!!

  kraam Hanna

  hanna 2013-04-28 19:20:54
  Svara
 • Hej! kan inte du göra en sminktutorial med allt ditt nya smink och visa vad det är för något å kanske vad det används till :)))
  Letar själv efter nytt å bra smink!!!

  kraam Hanna

  hanna 2013-04-28 19:20:54
  Svara

senaste från Mode

Elin Johanssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Petra Tungården
Mode
Mathilda Weihager
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind