Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Uppfräschning // Före&efter

Hej på er!

Idag hade jag en ny kund hos mig, Petra. En tvåbarnsmamma som inte haft tid för håret. Hon har hemmafärgat sig och inte klippt håret sen december. Hon är 100% gråhårig i botten också, så jag hade hur många nyanser och utgångslägen att börja med. Men jag jobbade med många olika partier av slingor, mörkade ner samt ljusade upp så hon fick ett levande hår.

Vad tycks?

image

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
  • Hej! Det är första gången jag besöker din blogg och nu har jag klickat runt en hel del här och jag måste säga…. JÄDRAR VILKEN BRA BLOGG DU SKRIVER!!!!!!! Ja, stora bokstäver och massa utropstecken-bra. Du har en ny följare 😉

    Emma 2013-11-07 03:12:28
    Svara
  • Hej! Det är första gången jag besöker din blogg och nu har jag klickat runt en hel del här och jag måste säga…. JÄDRAR VILKEN BRA BLOGG DU SKRIVER!!!!!!! Ja, stora bokstäver och massa utropstecken-bra. Du har en ny följare 😉

    Emma 2013-11-07 03:12:28
    Svara

senaste från Mode

Elin Johanssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Petra Tungården
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Josefines Yoga
Home
Andrea Brodin
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt