Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Därför har du haft samma frisyr i alla år // LISTA

Hur många gånger har du tänkt samt hört att du har haft samma frisyr i alla år?

 • Varför ska du byta?
 • Varför ska du riskera att din nya frisyr ska bli en flopp?
 • Har du funderat varför du har haft samma frisyr i alla år?

Jag har själv funderat varför jag har haft mitt blonda svall i alla år. När jag gick i frisörgymnasiet så färgade jag håret hejvilt och frisyrerna varierade även dom. Men jag har alltid gått tillbaka till långt blond hår. Nu när löshåren bara får bättre och bättre kvalité för varje år så finns ännu större alternativ till ett långt och fint hår. Förra hösten färgade jag håret mörkt, på tre månader så blev jag blond igen. Jag har funderat lite på detta och jag har tagit fram några punkter där jag förklarar varför vi nog håller oss till samma frisyr samt färg år efter år.

 1. Frisyren passar dig bäst. På något sett älskar vi förändringar, MEN det finns en anledning till att du stannat i samma frisyr, DEN PASSAR DIG! Varför förändra ett vinnande koncept?
 2. Det är enkelt. Du vet precis hur du ska styla håret, du vet precis hur det blir om du gör håret rakt eller lockigt. Du har försökt göra en snygg uppsättning någon gång, men du vet att det inte gick. Du går till samma frisör som känner dig och ditt hår i den frisyr du alltid haft. Det kan inte bli enklare.
 3. Klipper du av håret (om du har långt hår) minskar möjligheterna till att göra olika frisyrer. Därför kan du tveka att förändra eftersom du inte kommer kunna sätta upp håret t.ex en knut.
 4. Sen ska du tänka på en sak till. Om du vill förändra din frisyr, då ska du göra det för att du verkligen vill. Inte för att någon annan säger det, eller för att någon trend säger det. Detta är en jätte öppen fråga, men jag älskar förändringar. Men dom behöver inte vara stora, det finns så mycket möjligheter om du vill göra något nytt men inte behöva klippa av 30 cm för att det ska synas. TRO MIG! [themecolor]Vi kan göra underverk fast med små medel. [/themecolor]

Elin 09-13

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Elin Johanssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Ida Warg
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Paulina Forsberg
  Home
  Andrea Brodin
  Mode
  Petra Tungården
  Mode
  Mathilda Weihager
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Man
  Niklas Berglind