Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Onsdag // en update

Hej på er!

Det regnar, är riktigt tråkigt väder och en perfekt dag för att färga hår. På morgonen var jag och fixade naglarna hos Kiana. Lägger ut bilder på dom senare. Sen till salongen för jobb, har även en vipkund i eftermiddag som ni säkert kommer tycka är spännande. Mer om det senare också.

Sen nästa punkt är bloggen. Det har varit lite svajigt dom här dagarna men nu börjar den ta form. Vad tycker ni? Jag ska även ge er en genomgång på hur ni lättast hittar det ni söker.

Så, nu har jag skrivit av mig lite om vad som händer framöver här.

image

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Hej! Jag har kollat på dina bilder och du verkar grym!! Jag är blond men inte alls nöjd med färgen(gjorde det för ca 1 månad sen) och jag undrar vart du håller hus och vad du tar för klipp /sling /färgning 🙂 kram! Du verkar otroligt duktig!!

    Elin 2013-10-25 11:21:13
    Svara
  • Hej! Jag har kollat på dina bilder och du verkar grym!! Jag är blond men inte alls nöjd med färgen(gjorde det för ca 1 månad sen) och jag undrar vart du håller hus och vad du tar för klipp /sling /färgning 🙂 kram! Du verkar otroligt duktig!!

    Elin 2013-10-25 11:21:13
    Svara

senaste från Mode

Elin Johanssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Mode
Mathilda Weihager
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind