Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Torsdag // PUSS

image

Jag måste säga att jag trodde verkligen inte att allt skulle gå så bra som det gör just nu. Lever i någon bubbla av lycka, en känsla om jag inte känt på länge. Sen all kärlek från er gör att jag älskar det jag gör ännu mer, TACK!! Ni som mailat, ni kommer få era svar imorgon.

Denna dag valde jag att ta det lite lugnt, jag planerade in några möten under dagen och sen tog jag hand om Regina på salongen. Jag har levt på salongen senaste tiden så det var skönt att ta en dag och pusta ut lite. Jag har massor på gång,men jag är en sådan person som vill fundera och känna mig säker på mina samarbeten och vad som händer i längden om jag gör vissa saker. Många i denna bransch hoppar på allt skit bara för att gå några followers på Instagram? Vilket jag tycker är helt idiotiskt. Jag är så pass ung så jag känner att jag vill bestämma mig hur jag vill att min karriär ska gå för väg.

Imorgon är det slingmaraton med för/efterbilder, senare på kvällen ska jag på födelsedagsfirande samt utgång med gänget.

PUSS PÅ ER

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Elin Johanssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  Andrea Brodin
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Ida Warg
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Petra Tungården
  Mode
  Mathilda Weihager
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Man
  Niklas Berglind