Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Smink-tips // speed brow

20131226-142858.jpg

Jag skulle vilja tipsa er om en produkt jag själv blev tipsad av en kund. Jag tycker ögonbryn är jätteviktigt, någonting jag utgår mycket ifrån när jag färgar hår. Men hur mycket man än klipper ögonbrynen så tycker jag att dom ändå inte håller sig på plats.

Då kommer denna skönhet till användning. Det är en gel som du borstar på ögonbrynen efter du har fyllt i dom. Så dom håller sig på plats, oavsett vad som händer. Den är från Benefit och heter Speed brow – jag köpte min från Sephora.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Elin Johanssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  Andrea Brodin
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Ida Warg
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Petra Tungården
  Mode
  Mathilda Weihager
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Man
  Niklas Berglind