Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

HÅRTIPS // Schampo för problemområden

redken1 (1 av 1)

Detta är någonting som jag verkligen vill ta fram till er här i bloggen. Redken har en serie schampon som är för er som har problem med hårbotten. Serien heter ”Scalp Relief” och innehåller tre schampon:

 • Dandruff Control – Ett schampo som hjälper till att bekämpa, motverka samt ta bort mjäll och symptom på detta. Hårbotten tillförs fukt och rensas för att eliminera mjäll. Appliceras i fuktigt eller torrt hår, massera in i hårbotten. Låt verka i 5 minuter. Fukta håret, massera upp ett lödder, skölj. Kan användas dagligen tills symptomen är borta.
 • Soothing BalanceSkonsamt schampo som mjukgör, lugnar hårbotten och rengör på det mest skonsamma sättet. För dig med känslig hårbotten. Applicera i fuktigt hår, massera upp ett lödder, skölj.
 • Oil Detox – Detta är mirakel-schampot för dig som har riktigt mycket problem med fet hårbotten. För daglig användning mot fet hårbotten. Massera in och skölj. För mer intensiv behandling, applicera i torrt hår. Låt verka 1 till 2 minuter. Fukta håret, massera upp ett lödder och skölj.
 • Du kan använda valfritt balsam samt inpackning efter schamponering.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej Elin! Jag har haft min frisyr i 12 år nu och jag börjar bli ganska trött på den. Jag har aldrig färgat mitt hår (är 14 iår), och vill inte göra det heller! Mitt hår är en blandning av gyllenblondt och blondt och det går ner till slutet av skulderbladen. Mitt ansikte är runt och håret är torrt. Så, vad tycker DU att jag borde göra?

  Ebba 2014-03-01 20:32:21
  Svara
 • Hej Elin! Jag har haft min frisyr i 12 år nu och jag börjar bli ganska trött på den. Jag har aldrig färgat mitt hår (är 14 iår), och vill inte göra det heller! Mitt hår är en blandning av gyllenblondt och blondt och det går ner till slutet av skulderbladen. Mitt ansikte är runt och håret är torrt. Så, vad tycker DU att jag borde göra?

  Ebba 2014-03-01 20:32:21
  Svara

senaste från Mode

Elin Johanssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Sandra Beijer
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Vanja Wikström
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind
Mode
Fanny Ekstrand