Det värsta jag gjort //

Alltså, detta Boot Camp (Xtremefit) var det värsta jag gjort på länge. Det känns ännu bättre att jag har sex veckor framför mig. Det som var så roligt var att vi var så många som kände varandra och vi gjorde något annat än att festa och fika ihop. Vi var så jävla kaxiga innan men på tunnelbanan hem så var det svårt att gå ur tåget bara. Jag är riktigt nöjd för att vara första passet, vi gjorde fystest först (jag trodde jag var mer tränad).

20140303-221522.jpg

Sedan körde våran tränare skiten ur oss och man såg allt förutom vacker ut. Slem som lägger sig i mungiporna, svetten rinner och blodsmaken är bara förnamnet! Ser fram emot trappan på salongen imorgon samt längtar redan tills på onsdag.

20140303-221741.jpg

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
  • Du har ju tidigare rekommenderat Redkens produkter när det kommer till tvätt och återfuktning osv. Men sen har du även rekommenderat Uniq One? Har riktig beslutsångest här, haha! Har väldigt tunt och fint hår, använder inte värmeverktyg, det är ofärgat och använder Tangle Teezer.. Skulle vilja ha lite mer tyngd i håret, då det lätt blir ”flygigt”, och topparna slits lätt.. Vilka produkter/produktserier rekommenderar du?
    Kram & tack för en bra blogg!

    Lenita 2014-03-04 11:05:36
    Svara
  • Hej! Kom i håg att träningsvärk är alltid värst två dagar efter, antagligen därför ni kör igen efter två dagar 🙂 kram

    Lina 2014-03-04 09:17:23
    Svara
  • Hej! Snälla jag måste ha svar på denna fråga har frågat många andra frisörer men de ger mig inget bra svar/tips!

    Till mitt ”problem” jag rider 6 dagar i veckan samt tränar på gym 6dagar i veckan. Mitt hår är ganska känsligt och jag vill inte tvätta det varje dag även fast det kanske är fräschast eftersom att jag blir helt svettig i hårbåtten. Hur ofta ska jag tvätta? Och ge mig de bästa tipsen på torrschampo och värmeskydd! Har kollat på Kevin murphys hur är dem??

    Kram tack för världens bästa blogg så fort jag har tid att ta mig från se småländska skogarna ska jag åka upp till dig och fixa mitt hår!!! Kram du är BÄST!

    Nathalie m 2014-03-04 08:39:29
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!