Läsarfråga // Rött hår?

Hej! Jag får mitt hår färgat i Beverly Hills färg. Rött hår, tror 666 med nåt mer (kan missta mig oxå;) Lite ”extremröd” Blond är mitt naturliga.
Frågan är: HUR ska jag sköta detta som bäst? Behöver tvätta det rätt ofta pga mitt jobb.
Får snabbt en blond utväxt. Det blir alltså svindyrt att gå till frisören typ var tredje vecka.
Har märkt att längderna blir lite sotiga när man tonar hela håret- gör man det inte blir det matt. I luggen släpper färgen snabbare.
Använder färgbomb.
Vill gärna ha tips och väldigt gärna se bilder om du färgar någon röd med detta märke.

 

Hej!

Men va roligt att du blir färgad med JBH, älskar deras mörka och röda färger. För det första så vill jag börja med att säga att röda pigment fäster sig i håret väldigt lätt MEN dom släpper väldigt fort. Det är lite priset man får ta när man ska vara rödhårig, att få till frisören var 3-4 vecka är fullt normalt.

  • Du kan be frisören färga dig en aning mörkare röd varje gång. Eftersom färgen släpper fort så säkrar du upp hållbarheten lite och för pigmenten är starkare ju mörkare färg du får.
  • Att tvätta håret ofta är nog ditt största problem. Det är att spola ner dina pengar du spenderar på ditt hår i avloppet. Det finns ingen produkt som kommer hjälpa dig att bevara färgen längre om du ändå tvättar håret så ofta.
  • Absolut, färgbomben hjälper lite. Men pigmenten lägger sig bara på yttersta hårskiktet och försvinner vid nästa tvätt. Oavsett hur länge du låter färgbomben sitta i.

elinjohansson

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
  • Kan du inte börja lägga ut vilka olika färger/ blonderingspulver du använder dig utav?

    Jasmine 2014-03-17 16:19:12
    Svara
  • Hej! Har en liten fråga angående schampon som är bra att använda när man tvättar håret nästan varje dag. Egentlige vill jag helst inte tvätta det förrän var tredje dag men nu har jag kört igång med stenhård träning där jag verkligen blir så svettig att jag ser nyduschad ut efter träningen… Min hårbotten börjar dock ta stryk från detta då den börjar bli torr och det ser ut som jag har mjäll. Har du något bra tips på ett schampo som är skonsamt mot hårbotten men som ändå gör rent ordentligt? Vore superuppskattat om du svarade för behöver verkligen hjälp med detta problem…

    Jättebra blogg föresten!! 🙂

    Cecilia 2014-03-09 19:55:22 http://ceciliamaria.forme.se
    Svara
  • Hej,
    Jag skulle vilja veta hur du applicerar färgen och vad du har för teknik när du gör dina ombre färgningar? Skulle vara super kul och inspirerande att höra!

    Hanna 2014-03-07 17:46:43
    Svara
  • Om man har väldigt slitet och färgat hår, färgat mörkt och av asiatisk kvalité, hur mycket skulle det kosta för mig att färga ljusbrunt/mörkblondt och fräscha till det så att jag får många olika ljusa nyanser?

    Cassandra 2014-03-06 20:11:44
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!