Makeover – Love it //

20140317-222433.jpg

 

Före/Efter

Mina kära vänner, nuni. Jag blir alltid så exalterad varje gång jag gjort en färgning på en kund. MEN, efter jag gjort denna makeover idag så svävade jag lite på moln faktiskt.

  • Denna fina tjej hade färgat sitt hår mörkt i höstas och ville nu gå mot ljusare tider. Det jag blev så förvånad över var att hon hade stenkoll på hur detta fungerade, alltså hon hade inga förhoppningar att bli ljus på en kvart utan hon var helt med på att detta kommer ta tid och hon kanske inte skulle se så vacker ut i håret på en gång. Hon lyssnade helt på mig, var lugn och var beredd på min 3 stegs behandling för att bli ljus. Jag blev nästan lite paff, så trevlig ung tjej som var HUR cool som helst. 

MEN, nu kommer det bästa av allt. Hennes hårkvalité?! Hon hade ett otroligt bra hår och jag kände direkt att detta kommer bli bra, hon kommer få en skit snygg färg på en gång, samtidigt så trodde jag inte att hon skulle bli så ljus på EN färgning. Nu känner jag att jag ramlar över orden just för att jag blir sådär exalterad igen. Men första färgningen och jag ser fram emot nästa besök – så otippat och helt fantastiskt.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!