Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Snart så //

Bild 2014-03-20 kl. 08.32

 

Över påsken så åker jag och min gubbe till Paris i fyra dagar. Ni förstår inte hur mycket jag längtar, det är så otroligt mycket jobb just nu och tränar jättemycket. Så det ska bli skönt att komma bort lite och hämta hem lite mer inspiration och energi. Efter det är det full fart inför sommaren och jag har inte hunnit planerat mer än jobb.

  • Det var så komiskt när jag köpte en tröja på Zara för några veckor sedan. Tänkte inte mer på det, sen igår så märkte jag att det stod ”Paris Town of Love”Någon vill säga mig någonting?  En sak till, har ni några tips som jag MÅSTE göra i Paris?

Bild 2014-03-20 kl. 08.32 #2

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Du har fan värdens finaste lockar!! Snälla visa hur du gör och vad du använder dig av 😀

    Johanna 2014-04-18 21:37:41
    Svara

senaste från Mode

Elin Johanssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Josefines Yoga
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt