Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Nails and work //

20140323-121730.jpg

Hej på er!

Hoppas ni har haft en härlig helg. Jag har jobbat hela helgen, kom hem vid 21.00 igår och sedan kollade vi på reprisen av Lets Dance. Jag har fått sova ut lite och ätit en riktigt god frukost, myst med hundarna och ska bege mig till Kiana för att fixa naglarna.

Sedan ska jag till salongen och jobba. Blev en sjudagars denna vecka.

Resultat på naglar samt hår kommer ikväll.

PUSS

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej Elin!
  Har en fråga angående
  L’Oréal Professionnel Steampod Protective Smoothing Serum

  Kan man använda den som vanligt värmeskydd eller är den bara till för Steampod plattången?

  Jenny 2014-03-23 21:01:45
  Svara
 • Hej Elin. Först och främst vill jag bara säga att din blogg är mycket lärorik samt att jag fått mycket tipps från dina inlägg. Här kommer min fråga som jag hoppas du kan svar på. Jag undrar vad som är skillnaden mellan dessa produkter macadamia och morrocanoil. Du recenserar inte dessa produkter vad jag sett men ändå verkar de populära på marknaden, hur kan detta komma sig? Massvis med kramar, du gör ett fantastiskt bra jobb !

  Thea 2014-03-23 18:07:14
  Svara

senaste från Mode

Elin Johanssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
34 kvadrat
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Emma Danielsson
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind