ELINS LEAVE-IN GUDIE

Leave-in

Jag tycker att alla ska ha någon typ av leave-in produkt i badrumshyllan. Leave-in innehåller jätteviktiga ämnen för ett välvårdat hår och nästan alla typer har extra värmeskydd i sig. Denna produkt håller håret mjukt, glansigt och skyddar hårstrået på djupet. Man kan säga att det är en inpackning som sitter hela dagarna, ni förstår – ETT MÅSTE. Men jag tänkte visa er några av mina favoriter:

  1. Björn Axén Care Color Silver Leave-in Spray 125 ml (160 kr)
    – Denna produkt tycker jag är så bra just för att den anpassar sig för blonda/gråa hår. Den neutraliserar dom gula pigmenten i håret och ger en otrolig glans. Den är utredande så du slipper slita på håret för mycket i vått hår och ett extra plus är att den kan sprayas i hårbotten – vilket gör att hårbotten stimuleras och mår bra. Appliceras i vått hår – kan även appliceras i torrt för mer effekt.
  2. Uniq One – Hair Treatment Coconut 150 ml (129kr)
    – Här har vi min personliga favorit, särklit denna med cocosdoft. En budget produkt som man verkligen kan lita på, den har så många fördelar bland annat är den värmeskyddande, färgbevarande och en fantastisk utredande produkt.
  3. Amika Leave-in Creme 100&250 ml (99 kr samt 229 kr)
    – En tyngdlös kräm som är utredande, innehåller havtorn och arganolja som slätar ut håret utan att tynga ner. Jag tycker denna passar bäst till dom lite grövre håren och till dig som vill ha en utslätande effekt när du fönar med rundborste.
  4. Joico K-Pak Smoothing Balm 200 ml (265 kr)
    – Denna produkt passar perfekt för dig med väldigt slitet hår. Värmeskyddande och lägger sig som ett skyddande lager utan att tynga ner håret. Den reder ut, eliminerar statiskhet, vårdar och ger samtidigt skydd mot luftfuktighet.

  5. Redken Extreme Cat Treatment 150 ml (319kr)
    -Denna produkt är en återuppbyggande spray som innehåller katjoniska proteiner som ska förhindra yttre påverkan och slitage. Värd varenda krona och denna använder jag mest på mina kunder.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
  • Jag använder kerastase uppbyggande serie och försöker bara duscha mitt hår 2 gånger i veckan. Jag känner att jag vill ha något som vårdar och stärker håret där emellan liksom, eftersom mina hårstrån bryts lätt av och det är som gummi om man drar i det typ, inget man ser men jag vet.
    Hade det blivit för mycket om jag hade kört redken leave in spray eller den från JOICO?
    Eller blir det to much liksom? Har ju redan ett bra schampoo/balsam och en inpackning.
    kram!

    Louise 2014-05-09 12:32:43
    Svara
  • Hej Elin!
    Tack för en helt fantastisk blogg!
    Min fråga gäller alla dessa produkter som är menat att tas efter dusch, såsom oljor, leave-in produkter, mousse mm. Är det bra att kombinera alla produkter eller ska man bara satsa på en vårdande produkt?

    Emelie 2014-05-09 09:24:48
    Svara
    • Svar på Emelies kommentar.

      Hej Emelie!
      Tack snälla, va roligt att du gillar min blogg. Du kan kombinera alla produkter, men jag skulle välja att spraya leave-in spray först, olja i topparna sedan valfri stylingprodukt. Viktigt att du fönar håret efteråt! Lycka till och vad roligt att du tar hand om ditt hår.
      Kram Elin

      Elin Johansson 2014-05-11 14:30:44
      Svara
  • Hej. Jag älskar hår och din blogg. Är jämt här o spanar in dina senaste inlägg. För ett lite tag sedan så skrev du att blont hår måste stylas, vilket förvånade mig lite samtidigt som det skulle förklara varför jag blir galen på mitt relativt ljusa hår. Jag försöker alltid att inte föna o platta då jag sparar o vill ha ett välvårdat hår. Mitt problem är friss. Jag blir tokig. Har du nåt bra tips? Brukar fläta o låta torka men fet blir ju inte jättefint på nåt vis. Jag får även mycket kluvna hårtoppar trots regelbunden klippning, bra produkter osv. Jag bara längtar efter ett sånt där blankt o långt svall men vägen dit verkar lååång. Vad göra? Tack för den bästa hårbloggen!

    Anonym 2014-05-08 19:05:27
    Svara
  • Hej! Jag har amika cremen du skrev om här. När tycker du den ger som bäst effekt? Om man ska ha den i vått hår, ska man ha den före eller efter värmeskyddet? Tack för bra blogg! Kram

    Fanny 2014-05-08 17:05:58
    Svara
    • Svar på Fannys kommentar.

      Hej!
      Men va roligt att du använder den. Den ska appliceras i vått hår och efter värmeskydd, det spelar egentligen inget roll vilket ordning. För Amika Cremen har värmeskydd i sig också. Tack snälla och lycka till med din hårvårt!
      Kram Elin

      Elin Johansson 2014-05-09 08:57:57
      Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!