Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

HÅRTIPS – Volym och näring

Det finns en produkt som jag har använt i alla år som alltid är med mig överallt – Unite U Luxury Moisture & Shine (395:-). Det är en vårdande crème som appliceras i vått hår och ger håret näring och glans på djupet. Håret blir mjukt, följsamt och ger en fantastiskt lyster.

Eftersom jag alltid volymfönar håret så måste jag applicera en volymgivande produkt som ger mer stadga. Då testade jag Living Proof Root Lifting Spray (ca 180 kr). Jag tycker denna passade mig bra, en normal stadga och den är väldigt lätt att arbeta med. Jag sprayade i hela rötterna samt på hela längderna.

När hårvård är som bäst!

IMG_0004-2

 

IMG_0002-3 IMG_0003-3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Hej! Undrar också vart det finns att köpa ? 🙂

    Lina 2015-01-14 18:11:53
    Svara
  • var kan man köpa dessa produkter?

    Christina 2014-05-29 17:36:51
    Svara

senaste från Mode

Elin Johanssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Petra Tungården
Mode
Mathilda Weihager
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind