HAIRTUTORIAL – CHIC HAIRBUN

Nu är det helg, vad passar inte bättre än en snygg, enkel och chic hårknut?! Jag utgick från ett otvättat hår (3dagar), rakt och sidbena. Det går jättebra att locka håret innan också, men då skulle jag göra denna knut lite slarvig och med några tvinnade partier.

Detta tar max fem minuter och du behöver: 

  • En hårsnodd
  • Hårnålar
  • Natur/svinborste
  • Hårspray
  • Hårwax

Hur gör man denna frisyr då?… Jo, kolla filmen längst ner!

hairbun.

hairbun

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
  • hej elin!
    jag måste säga att jag älskar din blogg och jag älskar dina fina mjuka ombres som du gör!! jag har själv precis gått ut frisörprogrammet och har börjat jobba som frisör med, men jag har aldrig fått lära mej hur man gör fina ombres.. kan du ge tips eller visa nåt steg för steg? du får så fina olika nyanser och jag får verkligen inte till det så snyggt!!
    tack på förhand 🙂

    malin 2014-07-06 12:42:22
    Svara
  • Hej Elin!
    Måste först börja med att berömma din blogg! Jag hade nästan gett upp hoppet om att hitta en bra frisörblogg (älskar före/efter biilder och att se hur andra klipper sig!) men så hittade jag dig 🙂 Eftersom jag fullkomligt älskar dina klippningar så kan jag inte motstå att slänga iväg en fråga nu när jag snart ska klippa mig för första gången på 8 månader (krånglig graviditet kom emellan).
    Just nu ser jag ut nästan exakt såhär i håret http://elin.damernasvarld.se/2014/04/02/makeover-soft-blonde/, och det var aldrig meningen att det skulle bli SÅ långt! Nu står jag mellan 2 alternativ; antingen klipper jag en lång bob (lob?) med parted bangs, eller så klipper jag long layers och ett v, typ såhär
    http://www.pinterest.com/pin/394627986069526052/ och kör på ”riktig” lugg men som jag ändå kan dela i mitten om jag skulle vilja. Skulle hemskt gärna vilja ha din åsikt! Jag har aldrig färgat mitt hår, men hade jag inte bott i LA så hade jag nog bannemih försöt få en tid för en makeover hos dig, haha!

    Jess 2014-07-05 06:20:00
    Svara
  • Hej finaste Elin, har sett ditt arbete och måste först och främst säga WOW! Du får alltid håret att de så strålande ut och så perfekt som det går. Nu till min fråga, pga min tajta budget så fick jag av min vännina en startpaket av hårfärg av märket cameo (?), jag har mörk brunt hår och vill gärna färga det blond utav en mörkare nyans .Då jag inte kan någonting om det så skulle jag vara så så så tacksam om kunde förklara hur man blandar produkterna och hur mycket man ska ha i, vill liksom inte att det ska se så orange ut, utan mer av det kalla tonen. Jag tror jag ska försöka mig på det imorgon men vill först se vad proffset säger, tack i förhand Med vänlig hälsning, Sara

    Sara 2014-07-04 23:34:06
    Svara
    • Svar på Saras kommentar.

      Hej Sara!
      Jag kände att jag måste svara på din fråga direkt. Jag har en sak att säga till dig:
      KASTA HEMMAFÄRGNINGEN I SOPORNA DIREKT!!!
      Man måste ha respekt för kemin och du har ingen aning om vad du gör, vad konsekvenserna blir och du kommer få lägga betydligt mycket mer pengar på att rädda ditt hår istället för att vänta lite tills du sparat ihop lite pengar så du kan gå till en frisör som verkligen vet vad hon/han gör. Ditt hår kommer bli så mycket finare och uppnå det resultat du vill ha. Ditt hår kommer bli apelsin-orange, utan tvekan – snälla du. Kasta förpackningen, du kommer tacka mig.
      Lycka till!

      Elin Johansson 2014-07-05 00:09:34
      Svara
  • Hej!
    Jag undrar om du har något tips på hårvård. Jag ammar sedan 4 månader tillbala och för ca 1 månad sedan blev håret torrt och jag tappar mängder. Innan har håret varit blankt, tjockt, mjukt och långt fin kvalité helt enkelt men nu vet jag inte vad jag ska göra. Har inte färgat eller använt något värme verktyg sedan min son föddes.
    Tips på vad jag ska göra önskas.
    Sedan önskar jag lite mer bilder på hår inför bröllop gärna halvuppsättningar, enkla men elegant.
    Tack på förhand Mvh Sabina

    sabina 2014-07-04 21:37:16 http://[email protected]
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!