Årsresumé – Hårfärger 2014

Ni som läser min blogg samt följer mig på Instagram (StyleElin) vet att jag älskar hårfärg och lever för hårfärg. Det är väl det som man kan säga att jag blivit känd för – vilket jag är väldigt stolt över. Hårfärg är ett helt magiskt sätt för mig att leva ut allt kreativt som finns inom mig, det som är anledningen till att jag jobbar med det jag gör. Jag kommer nog aldrig kunna förklara med ord hur lycklig jag blir när jag gjort en hårfärg på en kund och allt känns bara helt rätt. När jag skriver att jag är i färghimmelen så menar jag verkligen det, mina kunder är oftast vana att jag vill ta 100 bilder och blir nästan tårögd när jag får göra det jag är bäst på.

Det är också det som gör att vi frisörer skiljer sig så mycket ifrån varandra. Jag kan omöjligt veta hur min kollega tänker och hur hon/han väljer att blanda färg. Kollar man på en bild på mitt jobb så vet man direkt att det är jag som gjort det, det sitter i blodet. 

Men för att knyta ihop säcken för detta år så kommer jag fortsätta skapa fina hårfärger på mina kunder och inspirera er till max. Bilder ni kan ta med er till era frisörer och ge inspiration, eller bara njuta utav min kärlek till mitt jobb. Det är en lyx att få känna denna lycka jag har varje dag på jobbet, den känslan ska alla få uppleva.

Alltså, dom tre hårfärger som stod ut mest och som jag fått mest feedback av är dessa:

red

1. Den lila lobsen. Denna hårfärg har funnit på kartan ett tag, jag tror att sista två åren har den intensiva brun/lila hårfärgen speglat många tjejer. Personligen så tycker jag att lila-inspirerade hårfärger passar dom flesta och ger glans och lyster åt vilket skadat hår som helst. Just denna kund var blond innan och resultatet blev såhär efter en färgbehandling. Sedan klippte jag en längre page vilket var årets klipp 2014! 

hair

2. Sedan kommer Ombren, Soft-Ombren eller Brombren – kärt barn har många namn. Detta är en hårfärg som har funnits i några år nu och ju bättre vi frisörer blir och utvecklar våran egna tekniker så har denna hårfärg slagit större än någonsin. Ombren är här för att stanna och det är en hårfärg som jag färgat mest under 2014, tror att det blev min genombrotts-färg? Halleluja!!!

rosegold

3. Nuni, nu kommer the big thing. Bubblaren 2014, ROSE GOLD HAIR. I slutet på detta år så kom denna hårfärg på tal, frisörer runt om i världen börjar skapa och hitta tekniker och färgblandningar för att få till den perfekta Rose/Gold looken. Jag har valt att göra en liten Ombre-skiftning just för att jag gillar övergångar och kontraster i vilken hårfärg jag än gör – tycker det passar personen bättre. En hårfärg som jag älskar och en hårfärg som går att variera i oändlighet!

rosegold

Här har vi ännu en till Rose/Gold hårfärg. Tänkte visa er två alternativ på hur det kan se ut! Det finns inga begränsningar utan bara lek, var kreativ och ha väldigt roligt – då skapas det magi!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
  • Är förälskad i nr3!! Jätte snygg färg & den blonda var inte dålig heller:)
    Kika gärna på min blogg!

    Isabella P 2014-12-26 17:00:36 http://www.isabellap.forme.se
    Svara
  • Åh så snyggt! Tror du att det är möjligt för mig som har mörkbrunt hår att nå ”brombren”? 🙂

    Solin 2014-12-25 20:20:32 http://www.solinj.blogg.se
    Svara
    • Svar på Solins kommentar.

      Tack 🙂 Omöjligt är det inte. Det är lite beroende på din hårkvalité , men tar några gånger innan man uppnått önskat resultat. Kram E

      Elin Johansson 2014-12-26 20:22:42
      Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!