En tidig julklapp och glittriga naglar

naglar

Igår var en jättebra dag, dock vet jag inte hur många lussebullar jag tryckt i mig i december hittills men det struntar jag i nu – det är ju jul. Igår kom min älskling och hämtade mig på jobbet och i bilen fick jag en ask. Min första tanke var att ”okej, ska han fria kunde han väl kunnat valt ett liiiiite mer romantiskt ställe”, jag blev för en mikrosekund skit förbannad- vi har liksom snart varit tillsammans i fem år? haha. Men när jag kollade lite noggrannare så såg jag att det stod Jane Koenig på asken och jag har velat ha detta halsband hur länge som helst så jag blev så otroligt glad.

Sen har jag fixat tassarna hos underbara Celina inför julen. Jag är A B S O L U T ingen glittermänniska men jag såg typ denna design på Pinterest och blev helt galen i looken. Så vi slog våra huvuden ihop och gjorde denna design, VISST är dom fina? Jag älskar dom, så fräscht men ändå juligt. Ska ni fixa era tassar till julen? Är det rött som gäller eller hur tänker ni?

PS. Det kommer att komma upp en video i helgen där jag tipsar om enkla frisyrer till julafton eller glöggminglet med vänner, den vill ni inte missa

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!