Concealer från Kat Von D och Make Up Forever

Processed with VSCOcam with a5 preset

Hej vänner!

Hoppas ni har börjat veckan underbart. Jag jobbar endast två dagar till så det är på upploppet nu. Helgen har jag handlat massor med julklappar och yrat runt så jag tror jag är klar nu. Men vet ni, alltså jag måste tipsa er om två concealer som är det bästa jag har testat hittills. Jag fick ett pressbud från Make Up Forever och vårens nyheter från dom samt vårens nyheter från Kat Von D, jag kommer visa er allt men nu vill jag visa en concealern. Jag applicerade bara foundation innan så på alla bilder har jag endast foundation som start!

_MG_5171

Den första concealern, under höger öga är från Kat von D och heter:

Kat Von D, Lock IT Tatto Concealer i färgen Light 16
Finns på Sephora till våren 2016 för 250kr

– Jag älskar konsistensen på denna concealern, den är dryg och jag tar oftast för mycket men med denna bör man ta det lite lugnt med. Nej, men alltså nu ni förstår inte HUR bra den täcker allt oönskat man har under ögonen. Jag brukar alltid få ”baka” in min concealer med oranga pigment o.s.v. men inte med denna. En av dom bästa jag tar testat, lycka.

_MG_5173

Jag kan inte bestämma mig vilken som jag älskar mest, men ska jag vara ärlig så brukar jag blanda dessa två. Så under vänster öga har jag:

Make Up Forever
Ultra HD Invisible Cover Concealer
Finns till våran 2016 hos Sephora för 245 kr

– Jag använder även foundationen från Make Up Forever (hd) och den är med och krigar om första platsen med min Dior Air Nude, kommer ni ihåg? Men denna concealer döljer mina mörka ringar, fina linjer samt ojämna hudtoner. Det som förvånade mig mest är att den är så lätt, Kat Von D är mycket krämigare och jag tänkte direkt att denna inte skulle täcka någonting för att den är så tunn i konsistensen – men där hade jag fel. Det som jag också fick information om var att den verkar även förebyggande mot mörka ringar då den innehåller ingredienser som stimulerar kollagenproduktionen, aktiverar hudens mikrocirkulation och minskar pigmenteringen.

Den blir helt vit när man applicerar den men sedan använder jag en Beauty Blender så blir den helt perfekt.

_MG_5182

Efter detta moment så använder jag ett transparent puder från Laura Mercier som jag är helt såld på. Blev tipsad om denna puder och tackar gudarna för att det, min makeup håller hela dagen och man ser sammetslen ut.

_MG_5185

Sedan alla steg efter detta, haha. Men jag rekommenderar verkligen att köpa ett transperant puder som du bakar in din concealer med och att aldrig använda fingrarna. Jag duttar alltid in mina produkter i ansiktet för att undvika att smeta runt produkterna så ingenting kommer där jag vill eller att få bakterier från händerna i ansiktet. Kom ni ihåg att jag hade problem med att min mascara hamnar under mina ögon? Visst har jag bytt mascara men efter jag började jobba in puder under ögonen mer så är jag helt fläckfri.

Så spring till Spehora i vår, ni kommer ÄLSKA dessa två concealer!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
11kommentarer
  • Vilken färg är det på concealer från make up forever ?

    Alena 2016-04-19 22:07:21
    Svara
  • Du är så snyggggg!!!!

    Lovisa 2015-12-21 17:06:55
    Svara
  • Vacker!

    Sofia 2015-12-21 16:30:11
    Svara
  • Åh, va spännande! Kat Von D’s foundations har ju grymt bra täckning så kan förstå att det är samma med concealern 🙂 Kram och God Jul Elin!

    isastar 2015-12-21 15:55:02
    Svara
  • Vad heter Laura Mercier pudret?

    Ulrika 2015-12-21 15:54:37
    Svara
  • Hej! Jag tänkte bara fråga en sak. Jag blev rekommenderad att använda Matrix biolage normalizing schampo häromdagen av min frisör. Och jag antog att det fanns ett tillhörande balsam till men jag kan inte hitta något. Så min fråga är vad använder man för balsam till det schampot? 🙂

    /Sofia

    Sofia 2015-12-21 13:26:56
    Svara
    • Svar på Sofias kommentar.

      Hej Sofia!
      Jag är väldigt dålig på Matrix, det är nog bäst att du ringer och frågar din frisör så det blir rätt 🙂 Kram Elin

      Elin Johansson 2015-12-21 23:39:28
      Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!