En prisvärd, väldoftande hårolja från Orofluido

_MG_5263

Kom ni ihåg Orofluido oljan? Den omtalade och populära oljan för några år sedan? Jag satt och beställde färg innan julen och kikade runt lite på nyheter och såg denna nya skönhet. Jag valde att ge bort den till min storasyster i julklapp men jag var tvungen att testa den först.

OROFLUIDO ASIA ZEN
CONTROL ELIXIR
189 kr

Jag har alltid tyckt om den vanliga oljan från Orofluido, dock så är originalet gulaktig så jag tror det var därför jag slutade använda den. Jag vill inte att mitt ljusa, blonda hår ska bli gulaktigt. Jag har skrivit ett inlägg tidigare om håroljor som gör håret guld, ni kommer till det HÄR. Men den här varianten är inte gul och doftar helt magiskt gott. Den är till för dom hår som är torra, frizziga och lockiga hår. Men jag tycker att oljan ger en otroligt fin glans, jag vet inte hur mycket silikoner det finns i oljan men det struntar jag i. Jag använder min veganska, rena och kallpressade arganolja två gånger i veckan så då kan jag använda en olja som är lite mer kosmetisk lite då och då för doften och glansen.

_MG_5255

Jag måste säga det igen, D O F T E N är helt magisk och när man applicerat oljan i handdukstorkat hår så borstar man ut tovor lätt som en plätt. Det jag också tycker om är priset, 189kr för 50ml är väldigt bra pris. Hett budgettips!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
  • Den är inte så passande om man behöver en vårdande olja då alltså? 🙂
    Har rätt långt, halvtjockt och blekt hår. Det är lite slitet nu så skulle behöva en riktigt bra vårdande hårolja. Har du några tips på någon/några som inte är gulaktiga? Gärna under 300 kr!
    Tack på förhand och superbra blogg!

    Carro 2016-01-26 13:08:39
    Svara
  • Oljan är kanon tycker jag. Känns lite lättare än den gula och en magisk doft. Den kostar bara 129kr på vissa ställen så alltså en prisvärd fem stjärnig olja enligt mig. Tack snälla syster för denna ❤️

    Helena 2016-01-08 08:54:29
    Svara
  • Hej!

    Hoppas allt är fint med dig idag 🙂 Jag har en fråga angående orofluido och kanske håroljor i allmänhet. Det är nämligen så att jag älskar orofluido och brukade applicera mycket i mitt handdukstorra hår efter dusch, och jag minns att det gjorde mitt hår helt fantastiskt! Men när är det meningen att man ska applicera värmeskydd? Jag har en värmeskyddande kräm ifrån kerastase som jag brukar applicera istället för håroljan nuförtiden, och så tar jag bara lite hårolja i topparna efter styling men det är ju just i det fuktiga håret som jag tycker oljan fungerar som bäst! Eller är det så att endast håroljan räcker som värmeskydd?

    Förlåt för lång fråga, men har tänkt på det här länge. Vore så tacksam för svar!

    Hälsningar,
    Sofia

    Sofia 2016-01-07 09:43:58
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!