Den askiga brunetten

Hej på er! 

Den här veckan är brutal, tempot är brutalt men jag kämpar på. Igår hade jag massor med möten, gjorde naglarna hos Celina en snabbis och sedan jobbade jag på salongen till 20.00 så jag hann ingenting annat igår. Men nu är det en ny dag och jag ska snart bege mig till salongen för att sätta i en Hairtalk förtjockning, ha massor med kunder och på kvällen ska jag till Emelie (min PT) för träning. Jag kom ju på att det är sista april i helgen??? Jag som hade tänkt att jobba massor med bloggen i helgen, måste man fira sista april? Det är väl okej att jobba? (:

Men alltså jag måste visa er min underbara kund Mia. Den kund som bär en kall, askig brun färg som en gudinna. Jag behöver nog inte förklara mig så mycket mer, låter bilderna tala för sig själv.

IMG_8512

Ni vet hur mycket jag älskar kontraster och olika nyanser i samma hår. Detta hår är lite speciellt för Mia har mycket hår, en jättefin egen bottenfärg som jag bygger på. Jag vill att det ska finnas liv i hennes hår och därav lägger jag till målade ljusa delar så att ljuset ska reflekteras i håret. Oftast när man ljusar upp ett mörkt hår så kommer det automatiskt upp varma pigment. Det gäller att inte bleka upp dom delarna för mycket utan bara så pass mycket så man kan färga en ny kallare ton över som smälter in snyggt i resten av håret.

IMG_8518

Jag älskar Mias hår, så roligt att jobba med och när vi får in denna kalla tonen mot hennes ansikte och man ser hennes blå ögon poppa fram – det är magiskt det. Jag klippte igenom håret, volymfönade samt lockade vissa delar med en 32mm locktång.

mia

Om i kollar på bilden till vänster så fick jag in direkt solljus på håret så ni kunde se hur färgen ändras och skiftningarna kommer fram på ett helt annat sätt. Det är det jag tycker om med att måla och jobba med nyanser att när vi rör på oss, solen skiner på håret eller i olika ljus så ändras färgen. Vi får inte glömma att håret lever och är hårfärgen också full av liv så kan det inte bli annat än succé.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • hallåååååå Varför flödar det inte av kommentarer här? detta var det snyggaste på lääänge (och då levererar du ju ändå dagligen smashing grejer)
    Älskar dessa små, men betydelsefulla, skiftningar. Det behöver inte vara vitt på svart, det räcker med liiiiite nyansskillnad och hela världen förändras!
    Puss o kram

    alice 2016-05-02 11:55:04 http://www.colorsofwonderland.se
    Svara
  • hello! tack för att du ljusar upp min vardag lärt mig såå mycket. fråga hur vet man hur mörkt hår man passar i? handlar allt om rätt nyans?ps vilket drömhår både hennes o ditt!

    emmis 2016-04-28 09:27:49
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!