Tips på solskydd för ansiktet

God morgon vänner! 

Hur mår ni? Jag mår jättebra. Jag är fortfarande tagen av Queen B… Folk bara skrattade åt mig för jag satt som en tyst fågelholk och typ stirrade. En helt otrolig show, magiskt. Men en annan sak…

Jag har varje år svårt att hitta en solskyddsfaktor till ansiktet som inte klibbar, får ansiktet att skina som en skridskobana eller helt enkelt inte skyddar huden som jag vill. Att finna en bra till kroppen tycker jag är enklare. Den jag använt mest är en från Clinique men jag kan tycka den är för vattnig ibland. Ni kanske tycker jag är töntig men jag lägger inte tusentals kronor varje månad på behandlingar, injektioner, hudvård och krämer för att förstöra ansiktet pga solen.

När jag var uppe på Aleris och köpte ny hudvård så rekommenderade Madde mig denna skönhet från Beauty Pacifique.

IMG_0215

Den är anpassad (såklart) till ansiktet och hals. Den skyddar huden mot UVA, UVB-strålning samt så har den en anti-age effekt. Den doftar inte speciellt mycket eller varken äckligt eller gott. Den är krämig – vilket är det viktigaste för mig. Den absorberas snabbt in i huden och känns inte klibbig.

IMG_0216

Nu ska jag inte säga att jag legat i 50 graders utomlands-värme med denna än men hittills så har Stockholm levererat riktigt bra sol och jag tycker om den riktigt mycket. Jag är en sjukt blek människa, men det konstiga är att när jag väl solar så blir jag riktigt brun – någon annan som känner igen sig? Oftast så brukar blonda, ljusa människor bara bränna sig och bli röda.

Hur som, jag ville bara inflika med att jag tycker denna solkräm för ansiktet är riktgt bra. Den kostar 399 kr och finns HÄR.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
  • Ja jag håller med, är också en av världens vitaste människor. jag blir nästan aldrig röd och det tar tid för mig att bli brun, men när tiden väl har gått blir jag riktigt brun och det håller länge, blir typ gyllenbrun och inte smutsigt brun! så visst kan vi blondiner också!

    Josefin 2016-07-28 19:29:06
    Svara
  • Evy solskydd är också bra. Mousse som sjunker in.

    ErikaJ 2016-07-28 16:40:01
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!