NYA KEUNE BLEND

HEJ VÄNNER!

På tal om mitt soffbord som skulle kommit idag… Vad tror ni DHL har gjort? Jo dom ”glömde mig”. Jag brukar inte beklaga mig men när man ser till att vara hemma under bokad tid och dom inte dyker upp. Ringer även till dom och får svaret ”nej, din vara ligger inte på bil – ojdå”. Jag ska se till att åka och hämta skiten själv ikväll så hoppas jag det får plats i bilen.

MEN, till något roligare!

Jag fick hem ett pressbud från KEUNE för ett tag sedan och jag blev lite chockad över att dom äntligen ändrat designen på flaskorna. Jag kom först i kontakt med märket när jag fick i frisörgymnasiet och sedan dess inte riktigt fastnat för deras produkter. Det var som sagt ett tag sedan och nu är jag beredd på att ge dom en ny chans.

IMG_1127

Jag har testat ”Refreshing Spray” (länk) som är ett torrschampo. Den doftar väldigt mycket men annars ett helt okej torrschampo. Den absorberar upp talget och är helt klart godkänd. Jag kan tänka mig om man har ett hår som luktar illa så kommer denna garanterat göra att håret doftar godare.

IMG_1128

Jag testade även ”Prep Spray” (länk) som är ett värmeskydd som ska ge näring och stadga till håret. Den doftar sköljmedel, gott tycker jag. Den ger en liten stadga när man fönar och positivt att den skyddar håret från värme.

Ska testa resterande produkter också. Jag är mest positiv för utseendet på flaskorna men fortfarande inte helt övertygad om innehållets funktioner. Åh, jag tycker inte om känslan när jag testar produkter och kan varken säga bu eller bä… men det är så jag känner.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Du borde ringa DHL och ändra till inbäring. marmor är ju så tungt =(

    carro 2016-09-27 21:04:12
    Svara
    • Svar på carros kommentar.

      Jag vet 🙁 men dom kunde inte hjälpa mig. Jag fick åka och hämta bordet själv, buhu.

      Elin Johansson 2016-09-28 21:47:56
      Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!