Så får du ett tjockare och fylligare hår

HEJ VÄNNER!

Ni vet ju att jag älskar enkla lösningar och alternativ som betyder mycket för självkänslan (och fåfängan). Jag gör väldigt många hårförtjockningar på mina kunder och den är en metod som är väldigt enkel att göra men ger underbara resultat. Självklart använder jag Hairtalk som metod.

hairtalk

Här har vi min kund Anna som jag gjorde en förtjockning på. Denna bild är från förra året men i samband med denna bild så gjorde jag en lista på fördelar med att förtjocka håret. Eftersom inlägget är gammalt så tänkte jag ta upp det här igen.

FÖRDELAR MED EN HÅRFÖRTJOCKNING:

1. Oftast sätter man i knappt hälften så mycket hår som man gör med en helförlängning. Det är tjockleken jag vill åt inte längden.

2. Oftast har vi mindre mängd hår i fram och vi har mycket bebis-hår och någon gång kanske frisören klippt av framhåret och som sedan aldrig vill växa ut. Håret mot ansiktet slits mer än det andra håret så det är normalt att ha tunnare hår där. Här kan man förtjocka så du får ett fylligare framparti som passar med resten av håret.

3. Den delade luggen har verkligen blivit en favorit hos många men oftast så har vi svårt att forma en längre lugg med det lilla hår vi har i fram. Då går det att sätta några mini-fästen så du får en tjockare lugg och kan forma luggen precis som du önskar.

4. Många som har problem med att få lockarna att hålla? Har du ett tunt och fint hår som vägrar att få volym i sig? Här kommer den smartaste lösningen ever som löser alla problem. När man har extensions så håller all typ av värmestyling mycket bättre, det håller tills du tvättar håret nästa gång. Varför tror ni jag kan tvätta håret en gång i veckan och alltid är snygg i håret? Visst, jag bättrar på då och då men jag kan alltid lita på att lockarna håller, det gör dom inte om jag lockar endast mitt hår.

5. Har frisören råkat klipp några cm för mycket och du håller på att bli galen? Med en förtjockning (jag brukar sätta två paket Hairtalk då) så kan man förlänga mellan 2-5 cm beroende på hur tjockt ens egna hår är förstås men på 30 minuter så har du 5cm längre hår, tjockare hår samt en styling som håller tills du tvättar det – bra va?

6. Har man klippt håret jättekort, haft det ett tag men bestämmer sig för att låta håret växa ut. Då kan du sätta i 2-3 paket Hairtalk för att skapa en bob med längre framparti eller en nyckelbens-lång lob medan ditt egna korta hår växer ner. Enkelt och man får en ny frisyr på en gång!

7. Som jag nämnde innan så har jag klippt av många hår hittills och lob:en kommer aldrig gå ur mode men man vill oftast att den ska vara tjock, fyllig och trubbig och då passar det väldigt bra att sätta i en förtjockning så man får just den fylliga frisyren.

annahairtalk

Här har ni Anna idag. Med tiden så har vi valt att ljusa upp hennes hår, färgat en Bronde. Sedan har vi lagt till ett paket samt gjort håret längre. Det blir oftast så när man väl börjar så vill man ha mer och längre, känner någon igen sig?

Hoppas ni fick lite användbara tips. Vill ni veta mer om Hairtalk eller vilka salonger som jobbar med Hairtalk i din stad, klicka HÄR.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
  • Hejj! Fick järnbrist för ca 6 månader sen och mer än hälften av mitt hår lossnade! Har kollat runt lite o skulle verkligen vilja fixa hairtalk! Inte förlänga håret, bara få de tjockare. Har ca 25 cm långt hår, hur mycket på ett ungefär skulle de kosta

    Johanna 2018-03-29 16:45:16
    Svara
  • Är också nyfiken på vad det kostar? Skulle vilja göra typ exakt det du gjort på henne, alltså förtjocka håret just när man har en kortklippt frisyr:)

    Emma 2016-10-01 07:13:44
    Svara
    • Svar på Emmas kommentar.

      Det varierar från kund till kund men jag tror att Hairtalk har en standard prislista på ca 4000 kr för två paket, 40cm. Sen tillkommer det extra för olika fästen och root-colors 🙂 Men gå på en konsultation så får du exakt pris för just dig. Kram Elin

      Elin Johansson 2016-10-02 20:08:38
      Svara
  • Hej Elin, tack för all inspo du ger!
    Vad kostar det ungefär med hårförtjockning? Jag har världens tunnaste hår, så tråkigt!
    Min frisör gör inte det så måste då hitta någon annan bra frisör i malmö som gör det?

    Jennie 2016-09-29 16:52:23
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!