ETT STEG PÅ VÄGEN – FLYTT2016

HEJ VÄNNER!

Jag håller på för fullt här hemma. Jag har några lådor kvar att packa upp och mina föräldrar hjälpte mig hela dagen igår. Pappa krigade med all montering, mamma och jag fixade alla gardiner. Jag är enormt tacksam att dom kunde hjälpa mig igår, älskade föräldrar <3.  Sen, självklart var gardinerna för långa så jag panik-ringde en skräddare som sydde upp dom igår – det kallar jag service.

inredning

Såhär långt har jag kommit so far. Soffbordet är på plats, mattan ligger bara och väntar på min soffa som kommer om fyra veckor. Jag valde ett par mörkare grå gardiner för att jag vill ha ett mysigt hem. Jag vill inte ha så mycket insyn och dom blev en perfekt kontrast till allt som ska tillkomma. Min EOS lampa (klick – adlink) är på plats, dock så måste fjädrarna hänga ut sig och dom rekommenderar att föna med hårfön så den blir snygg.

IMG_1968

Jag är helt kär i mitt soffbord. Det är HÄR-ifrån (klick) och jag valde en mörkare ”gråare” marmor. Bordet är så sjukt tungt så det får stå där det står, haha 😉 Mattan har jag visat tidigare, den är från Ellos Home (klick – adlink). Nu väntar jag på soffan och sedan ska jag köpa mycket smått så som kuddar, filtar, tavlor, allt i fönstren, blommor och allt sånt. Jag har inte hittat något matbord än, så det är jag också på jakt efter.

Det känns helt underbart att vara på plats och det kommer ta tid att få iordning precis som jag vill ha det. Plus så är inredning så sjukt dyrt så får ta att pö om pö . Ville bara ge er en update så kommer snart flyttvlogg nummer 2 efter helgen 🙂

Ha en underbar lördag vänner!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!