ELEVEN Australia

HEJ PÅ ER ALLA!

Hoppas ni mår bra. Jag hade nog världens sämsta kväll igår. Jag packade upp hela dagen och sedan skulle jag bara lägga mig ner och kolla på reprisen på Idol. Jag råkade somna kl 18.00 och vaknade upp i panik kl 23.00, haha. Känner någon igen sig? Jag blev så förbannad för jag hade planer samt skulle jag avsluta min flyttvlogg #2. Men jag behövde väl sova, jag får tänka så. Men idag känner jag mig utvilad och ska sitta och jobba hela dagen.

MEN, kom ni ihåg när jag fick ett pressbud från ELEVEN Australia? Jag har nu testat schampo och balsam från dom och tänkte ge er en liten recension.

IMG_1971

Märket grundades 2011 och har tagits fram efter behovet av okomplicerade hårprodukter. Grundaren Joey Scandizzo ville skapa produkter som var lätta att förstå sig på samt användbara för alla.

Jag har testat serien HYDRATE MY HAIR MOISTURE shampoo och balsam. Det är en serie för normalt hår som ska ge håret mycket fukt och den är även färgbevarande.

IMG_1973

Vad tycker jag: 

Det första jag tänkte på är att ”shit, vad det löddrar”. Jag är van att tvätta håret 2-3 gånger och redan första tvätten så löddrade håret hur mycket som helst. Vi luras mycket att ju mer det löddrar desto renare är håret, så är det inte. Men jag gillade känslan och det var lätt att massera och jobba in schampot i håret.

Det som jag inte gillade var att när jag sköljde ur schampot så blev håret väldigt strävt så jag var tvungen att gå på balsam för att kunna skölja ur ordentligt. Balsamet var krämigt och håret blev mjukt och lent.

För att dra ihop säcken så är denna serie helt ok, inget speciellt men den fungerar lätt och bra. Med tanke på priset, 179 kr styck så tycker jag den är väldigt prisvärd. Vill du ha en enkel, prisvärd serie som ger håret mycket fukt så ska du satsa på denna.

Vill ni veta mer om serien samt vart ni kan få tag på produkterna, klicka in er (HÄR-klick)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
  • Kan du ge lite tips för dem som har tjock hår och skulle vilja klippa en lob. Eller ge tips på frisyrer som passar tjockt hår. ?

    Louice 2016-10-17 19:19:45
    Svara
  • Låter som ren lyx för en som varken kan sova på dagen eller natten. ?

    ErikaJ 2016-10-16 18:45:08
    Svara
  • Har inte du gått ner väldigt mycket i vikt? kan du inte berätta hur du gick till väga?

    OLIVIA 2016-10-16 15:30:57
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!