HON HAR ALDRIG VARIT SNYGGARE

berry

Photo:Gilbert Carrasquillo/Filmmagic

När jag såg den här bilden på Halle Berry så ramlade jag nästan av stolen. HÅRET?!

Dock såg jag nu på hennes Instagram att hon har klippt av sig håret för att spela in en roll med texten ”Movie hair, don’t care”. Helt fantastiskt tänk ändå, det är bara hår liksom. Men om vi pratar om innan hon klippte av sig håret så är luggen helt fantastisk, texturen, uppklippningen, längden och härfärgen.

MEN: Min magkänsla känner att det är något lurt med denna look. Jag kan absolut ha fel, ni får gärna kolla upp det om ni vill men allt är lite för perfekt. Volymen från botten, slingorna som är helt perfekt markerade och luggen ”ligger” på något vis för bra. Eller så får vi bara acceptera att hon är helt fantastiskt oavsett, men något känns lurt.

Om jag hade velat göra en förändring med mitt hår till nästa år så skulle jag tagit med denna bild till frisören, låtit frisören ”translate” till mitt utseende och gjort min egna version på den. En lång lugg, en mellanlängd, ljusa och mörka slingor och ett hår som är uppklippt till max.

Jag är kär! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
  • Påminner om J-Lo

    ErikaJ 2016-12-22 11:50:57
    Svara
  • Peruk?

    Elisabeth 2016-12-21 18:49:23
    Svara
  • Så snyggt o jag gillar henne som person och skådespelerska. Vill ha något liknande men ljusare färger. Blont och typ rödblond. Kram.

    Maria 2016-12-21 16:54:57
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!