On Fleekpodden – DRAMA PÅ SALONGER

img_1810

GOD MORGON! 

Hur mår ni? Hade ni en bra alla hjärtans dag igår? Jag jobbade hela dagen/kvällen och halva natten så det gick ingen nöd på mig. Men nu kickar vi igång denna onsdag med ett helt nytt fräscht avsnitt av Celinas och min bebis – On Fleekpodden. I veckans avsnitt dyker vi ner ordentligt i den smutsiga, osminkade sanningen om skönhetsbranschen. Både jag och Celina har en varsin story från början av våra karriärer där vi blivit utnyttjade och stampade på.

Hur hanterar man drama på salonger/jobbet? Har ni några erfarenheter av det? Om ni varit med om någonting liknande på din arbetsplats så får ni jättegärna kommentera här eller skicka in ett mail anonymt till [email protected]. Både jag och Celina tycker verkligen det är viktigt att ta upp den smutsiga hierarkin och ta fram historier som gärna vill tystas.

Vi lättar upp stämningen med att ta upp fyra saker som du absolut INTE ska göra som nagelterapeut eller frisör mot din kund, om du vill att den ska komma tillbaka. Ett fullspäckat avsnitt, jag hoppas verkligen ni kommer tycka om det 🙂

NI KOMMER TILL AVSNITTET HÄR (LÄNK)

Vi finns också på acast.com och ni kan följa oss på Instagram (länk) och Facebook (länk) ! PUSS OCH KRAM

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!