CELINAS BLONDA BOB

Hej vänner!

I förra veckan hade jag min partner in crime – Celina hos mig. Det var dags att slinga hennes utväxt, bättra på tonen och klippa av topparna igen. Att Celinas frisyr har varit på mångas läppar är ingen nyhet, hon passar så bra i en lite längre bob. Hennes hår har varit med om en hel del och just nu slingar jag bort en gammal ombre som ligger och myser mellan slingorna. Sedan är hon rätt mörk i botten och jag måste slinga bort utväxten rätt hårt varje gång.

Jag tycker denna frisyr ska vara trubbig, alltså tjocka, lite hårdare avklippta toppar. Jag vill att tonen ska vara kall men fortfarande ljusblond. Det är ett tips att tänka på, ju grå:are/kallare du vill att håret ska bli desto mörkare blir du också. Jag tycker om rena, klara blonda toner. Antingen en ljus nude/varmare blond eller en isigare/kallare blond – vad man väljer för nyans på sitt blonda hår är det viktigaste av allt.

Här har vi tonen inomhus under våra salongslampor!

Jag väljer oftast att slinga håret väldigt blond. Jag har varken hel-blekt eller ljusfärgat på flera, flera år. Som ni vet så älskar jag hår som är levande och har en förkärlek till naturlig utväxt som kommer fram mellan slingorna. Ett annat tips att tänka på är att för att ett hår INTE ska bli gult när håret bleks är att verkligen låta blekningen jobba verkningstiden ut. Felet många gör är att dom inte har tid och sköljer ut färgen för fort och sedan försöker rädd upp den gula/orangea hårfärgen med en för grå/kall toning. Det resulterar oftast till ojämn färg, toningen fäster inte och försvinner redan i första tvätten.

Visst blev hon fin? 🙂 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!