BILDBOMB – TRE DAGAR I BRYSSEL

Hej vänner!

Nu ska ni få en full redogörelse och en bildbomb från min pressresa tillsammans med Revlon Professional. Först och främst var vädret inte det bästa kan jag säga, grått och trist bara. Jag hade aldrig varit i Bryssel tidigare så det var första gången för mig – har någon av er varit där?! Men jag fick ta med mig en vän och jag frågade såklart Felicia om hon ville följa med mig, allt blev så mycket roligare då.

Vi hade ett fullt schema att följa och på söndagen kom vi till hotellet på morgonen, vi beställde upp kaffe och frukt. Åt en god sallad och bara tog det lugnt några timmar. Sedan tog vi en rundvandring i staden tillsammans med andra influensers från olika länder.

Jag köpte en ny kappa från DAY (länk-adlink) precis innan jag åkte – blev helt kär i den 🙂

Man kan inte vara i Belgien och inte äta belgiska våfflor. Jag och Felicia delade på denna men kan säga att vi fick inte ens i oss hela, haha. Den var riktigt god men sjukt mättande.

 

Samtidigt som vi var där så hölls Pride festivalen. Det var mat-stånd överallt och det doftade verkligen mat vart vi än gick.

På kvällen var det middag och mingel med hela svenska gänget från Revlon. Det var jättetrevligt och roligt att träffa på alla men vi var väldigt trötta efter att varit vaken i 24h. Både jag och Felicia somnade som två klubbade sälar.

Sedan var det dags för dag två. Vi åt hotellfrukost, fixade iordning oss och sedan väntade bilen som skulle ta oss till arenan som själva galan skulle gå utav stapeln. Vi fick följa med backstage och se hur alla jobbade inför detta enorma projekt.

När jag stod där och såg alla bord och visste att vi skulle bli 4500 pers – så funderade jag hur fasen detta skulle gå.

Jag sprang runt och smygfotade 🙂

Grabbarna från American Crew tränade på catwalken!

Sedan var det dags att fixa iordning oss inför kvällens stora gala. Wicktoria från Revlon kom och stylade Felicia och mig, så lyxigt.

Underbara Fellie!

Felicia hjälpte även mig med min eyeliner, hade aldrig kunnat göra den så fin själv 🙂

Sedan var det dags för den stora galan. Vi åt en trerätters middag, alla var på topp och ni som följde mig på Snapchat vet vilket drag det var bland borden. Alla olika länder viftade med flaggor, konfetti flög överallt och det var ett sjukt bra drag.

Ni kan ju tänka er alla tjejer när American Crew hade sin visning 😉

Eftersom Sverige inte kom till final så hejade alla på Danmark 🙂 Tyvärr så vann inte han men kolla in frisyren? Jag tyckte han skulle vunnit, enormt fint jobb!

Vilken show och vilken inspirerande resa jag fick åka på. Tusen tack Revlon Professional för att jag fick åka med 🙂 PUSS & KRAM

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!