OMBRE MED DIN EGNA BOTTENFÄRG

Ännu en solstråle har varit i min stol senaste veckan, min tjej – Andrea!

Ni vet att mitt längsta (och enda) äktenskap hittills är med en ombre. Jag har byggt min karriär på att färga rikligt bra ombre-hårfärgningar. Visste ni att Andrea var den första kund jag testade att färga en ombre på? – Hur sjukt är inte det?

Jag satt och googlade ”Elin Johansson Andrea” och fann en hel del bilder – jag tror att den till vänster är första gången (år 2013). Då hade jag kollat på amerikanska youtube videos och andra bloggare (utomlands) för att få inspiration till att göra min grej utav det. Jag hade ingen aning vad jag gjorde, jag ville skapa min grej och uppenbarligen gick det rätt bra 😉

Nu ser vi en helt annan kvinna. Hon bär en ombre som jag skapat på hennes egna bottenfärg, en kall mocca-blond ton och en frisyr som är här för att stanna – för alltid.

Det är enormt roligt att följa sina kunder genom livet. Andrea har en speciell plats i mig, hon har varit med mig från första början och jag är så tacksam att utvecklas med mina kunder – oavsett vad dom jobbar med. In och ge henne en puss (här-klick), hon är fantastisk.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!