stockholms godaste musslor

Hej galopp vänner! 

Hur mår ni idag? Jag vet knappt vilka dagar det är, känner ni igen er? Men en sak vet jag, det var lördag igår och jag åt dom godaste musslorna jag ätit någonsin. Jag älskar verkligen musslor och så fort det serveras på menyn så tar jag det. Min bästis hade fått nys om ett ställe som ska servera dom godaste musslorna så vi bokade ett bord för att testa. Ljuset var så dåligt där inne men jag fick några bilder i alla fall.

 

Stället heter Belgobaren och ligger på Bryggargatan 12 i Stockholms City. Jag har gått förbi där så många gånger men aldrig tänkt på att dom hade musslor som specialité.

Vi tog musslor med grädde, vitlök och parmesan. Till det så rekommenderades det öl och jag måste säga att det var riktigt gott till. Jag brukar alltid, alltid beställa vin eller bubbel till musslor men ibland måste man testa någonting nytt.

Detta var så sjukt gott och om ni tycker om musslor, GÅ DIT. Ett halv kilo (som räckte gott och väl) kostade 149 kr styck och sedan tog vi en öl på det – det är prisvärt mina vänner!

Jag hade på mig min favoritklänning från Valerie!

Sedan gick vi vidare upp på TAK och tog en drink – såg solnedgången och sedan tassade vi hem strax innan midnatt 🙂 En underbar kväll men min bästa vän och Stockholm bjöd på en härlig stämning.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!