att färga håret rosa

inlägget innehåller annonslänkar

Hej mina underbara vänner! 

Jag har sovit ut, ätit en jättegod brunch med min kärlek och senare i em ska vi iväg på en shoppingrunda. Men hur som, igår mina vänner hade jag underbara Celina för att bättra på hennes färg. Hela sommaren hade gått och hennes hår hade fallerat, utväxt och gula längder. Celina hade en idé, hon ville bli rosa och självklart ska hon bli rosa. jag slingade upp några slingor (blekning) först för att jag visste att den rosa färgen inte skulle fästa på det naturliga håret. Sedan var de bara i med den rosa färgen, en för botten och en mer utblandad för längderna.

Alltså ni förstår inte hur rosa det blev, haha. Jag klippte av va 6-7 cm i nacken och titlade frampartiet framåt, klippte igenom hela håret och lockade med denna locktång (ad-länk).

Jag använde Redken’s City Beats som är en semi-permanent hårfärg som finns att göra hos din frisör som jobbar med Redken. Men om du Celina vill underhålla denna hårfärg hemma så tycker jag Maria Nila’s ”Pink” är jättebra att använda – glömt inte handskar så inte händerna blir rosa. Man kan också justera hur intensiv man vill att färgen ska bli, ju mer ”white mix” du lägger i desto ljusare blir färgen. Så t.ex kan man massera in färginpackningen ren som den är i hårbotten och sedan 50/50 med white/rosa på längderna. Ni ser även här ovan vilka produkter jag använde som styling, jag älskar just denna (länk)  för man får lite ”spikiga” toppar utav den, riktigt snyggt.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Så galet snyggt!!!

    m 2017-08-20 16:48:37
    Svara
  • Hon passar verkligen i den färgen!!

    Carola 2017-08-19 22:35:09
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!