Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

sveriges godaste hamburgare, snorig & äntligen hemma

God kväll vänner!

Åh, nu äntligen är jag hemma. Resan gick bra hem men Rhodos flygplats var kanske inte den trevligaste. Vi flög från Norrköping nämligen för att det var det enda stället som passade just dom dagar vi skulle vara borta. Min kärlek ville att vi skulle äta på ”Burgers & Bangers” som enligt han har Sveriges godaste hamburgare. Har jag några från Norrköping som ätit där? Jag måste ta och hålla med honom, jag har nog aldrig ätit någon godare hamburgare i hela mitt liv. Dock har jag blivit så nedrans förkyld så jag satt och snorade igenom maten, men det jag kände smaken av var helt magisk. Mätt som en kanon satte vi oss i bilen för att köra upp till Stockholm igen. Vi hade lämnat Ester (huden) hos min bästa kompis så vi plockade upp henne på samma gång. Nu ska jag kriga för att bli frisk så jag kan jobba hela veckan på salongen, hoppas er helg har varit bra i alla fall.

Sen tack så mycket för tipset med bröllopskoordinator, så snällt av er. Nu ska jag mysa ner mig i soffan och hoppas jag vaknar piggare imorgon. Sov gott, PUSS!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • såg sjukt gott ut 😀

  Felicia 2017-09-12 21:59:20 http://frokentv.se
  Svara
 • Åh vad roligt att ni var i min hemstad Norrköping. Jag har faktiskt aldrig ätit på Burgers and bangers men får nog ta och göra det nu.

  Evelinn 2017-09-11 16:17:00
  Svara
 • Ajjemen, där har jag ätit en gång! Det var gott.

  Annika 2017-09-11 15:12:13
  Svara
 • Burger and bangers är bäst ❤️

  Anna 2017-09-11 13:32:56
  Svara
 • Så gott det ser ut!

  Josefine 2017-09-11 13:18:30 https://varmepumpshopen.se/
  Svara
 • Åh ja det är så gott där! Så himla kul att du besökte det 😀

  Amanda 2017-09-10 23:45:54
  Svara

senaste från Mode

Elin Johanssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Emma Danielsson
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind