mina hår höstfavoriter

Inlägget innehåller annonslänkar!

God morgon mina underbara! 

Först och främst, IMORGON kommer ett nytt avsnitt/ säsong 2 utav Onfleek podden ut. Jag kommer skriva mer om det imorgon men både jag och Celina är så taggade på en till säsong, men som sagt jag kommer hojta till när avsnittet är ute. Men jag tänkte visa er två hårfärger som är mina två favoriter just nu. En krämig, nude blond och en mörk balayage/slingad skönhet. Om man kollar på dessa tillsammans så ser man en röd tråd igenom, värmen. Oftast på hösten vill vi bli mörkare eller tona ner allt som har med sommaren att göra. Men det roliga är att när vi kommer tillbaka efter sommaren så har vi blivit varmare i tonen, blondinerna har fått en härlig apelsin ton på håret och brunetterna vinglar mellan brunt och Nutella färg.

Här har vi min underbara kund Jeanette. Hon har varit med mig sedan jag var 20 år tror jag, hela hennes familj står mig väldigt varmt om hjärtat. Skulle det vara något så vet jag att jag kan höra av mig till dom, underbara människor. Men hon har ett hår att dregla över, det har hon alltid haft. Det som är glansen med Jeanette’s hår är att hon passar verkligen inte i kalla toner och hennes hår blir bara finare ju varmare det är. Jag älskar varma blonda toner men det är en hårfin gräns mellan orange/dassigt och glansig guld. Jag väljer att färga en mörkare bottenfärg, målar (blekning) i lite större delar för att få dimension för att hon har så mycket hår. Därefter blandar jag en passande toning som är mot natur och guld, hur fin är inte denna blonda ton? Ett väldigt bra tips till er blondiner som vill få lite krydda inför julen.

Sedan har vi Emelie, finaste Emelie. Hennes hår är som en dröm helt och hållet, punkt. Men som ni vet så har jag satt i 4 paket Hairtalk, i färgerna 4, 8/3 och 20. Längden är 40 cm och tillsammans med hennes egna tjocka hår så blir helheten väldigt maffig. Jag har inte velat slinga upp Emelies hår så mycket dels för att inte slita så mycket på det och jag tänker att väljer jag större kontraster mellan ljust och mörkt i löshåret så får jag samma effekt.

TIPS: 

Om du är mörkhårig men har för slitet hår (eller för tunt) för att bleka så är detta ett jättebra alternativ. Välj en grundfärg, mörk i Hairtalk. Sedan blanda ljusare och mellanbruna delar för att skapa en egen balayage i ditt egna mörka hår. På så sätt får du den färg du alltid ha velat ha men ditt egna hår inte pallat med samt på toppen får du ett fylligare och medgörligare hår.

Gå varmare; något mörkare och passa på att locka till håret nu när alla stora tjocktröjor hjälper till att puffa upp volymen. Ni ser Goldwell’s parfym för håret i snurran (ovan), alltså ett magiskt tips nu till hösten. Alla hårparfymer doftar bättre när det är kallare ute tycker jag – ett riktigt bra tips (MIN FAVORIT #klick)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Hej Elin! Älskar din härliga blogg. Jag har en fråga om tips, vet inte vart som är rätt fråga att ställa den egentligen.
    Ofta får man tips om hur man ska locka håret bäst och snyggast osv, men svårare att få tips för oss som redan har lockigt hår. Vad ska man ha för frisyr i höst enligt dig, om man har självlockigt hår? Tänk dig Sarah Jessica Parker/Shakira hållet.

    Tack för grym inspiration!

    Felicia 2017-10-20 10:19:30
    Svara
  • Härliga höst-hår!

    ErikaJ 2017-10-18 14:13:58
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!