festens bästa kombo, grön & guld

Inlägget innehåller annonslänkar

Hej finisar!

Åh, det är måndag. Jag kom seriöst inte upp ur sängen i morse, gah. Därav kom jag igång sent med allt jag ska göra så nu är det full patte fram till ikväll. Men jag vill kicka igång denna vecka med att tipsa er om den snyggaste kombinationen – guld & grönt. Ni vet att jag älskar sminkpaletter, det är livets gåva till kvinnan och jag har använt Subculture Eyeshadow Palette från Anastasia Beverly Hills ett tag. Den innehåller 14 olika ögonskuggor i matta, jordiga toner mixat med metalliska och det som är bra att veta med dessa ögonskuggor är att dom är väldigt pigmenterade. Jag brukar alltid fånga upp med borsten och sedan skaka av en, två gånger för att vara säker. Minus är att dom kan smula ner på kinderna om man använder en för fluffig borste.

  1. Jag börjar alltid med en nude/gul/beige skugga över hela locket och mot ögonbrynen för att skapa en clean pigmenterad bas.
  2. Sedan går jag direkt in med den gröna färgen i ytterkanten och blendar uppåt.
  3. Sedan valde jag den mörkare blåa tonen för att få lite mer intensiv färg i ytterkanten på ögat.
  4. Sedan tog jag den ljusa, guldiga färgen med fingret och duttade på ögonlocket. Tog även den under ögonbrynet.

Den gröna blir inte så ”GRÖN” kind of grön utan mer jordig kan jag säga – vilket jag älskar. Sedan har jag testat en ny foundation från Becca som täcker fasen allt ni kan tänka er, jag behöver knappt concealer. Oftast när jag testar helt täckande foundations så upplever jag en fet kakighet och den kan ”röra” sig runt i ansiktet om jag inte använder väldigt mycket puder – vilket också jag inte tycker om. Men jag får inga dåliga känslor utav denna foundation alls, jag har ändå använt den ett tag. Den innehåller 21%  rent pigment och 22 % vatten som samverkar för att helt mjuka upp skavanker och ojämna ytor på ett mjukt sätt. Jag upplever att den är mycket mer pigmenterad än fet, ni kommer ÄLSKA DEN. Är ni ute efter en ny foundation som täcker allt, oavsett rodnad av kylan på vintern eller ojämnheter så rekommenderar jag denna varmt. Den kostar 410 kr och kan köpas HÄR (KLICK)

När jag ändå är igång så vill jag tipsa er om ett läppbalsam från Clarins som jag är helt kär i. Mina läppar spricker så lätt när det börjar bli kallt och jag vill ändå ha färg på läpparna. Den kostar 179 kr och jag har den i färgen ”Rose Shimmer” (KLICK).

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Hej Elin!
    Tack för en superbra blogg!
    Jag har en fråga, förstår om du inte hinner svara men chansar 🙂
    Tänkte höra om du har nå tips på produkter till min mammas hår. Hon har självlockigt hår till axlarna ungefär. Hon lever ett aktivt liv och lägger inte ner någon tid på sitt hår utan duschar och låter det självtorka. Men sista tiden har hon varit så missnöjd med att lockarna inte håller utan blir ”rakare och rakare” under dagen. Har du nå tips på bra produkter? Tänkte kanske både tips på en produkt som är bra att använda efter dusch inför att håret ska (själv)torka. Och tips på en produkt hon kan använda i torrt hår för att fräscha upp lockarna under dagen ifall de börjar tappa form. Hon använder idag en produkt efter dusch som är allmänt vårdande men den är inte tillräcklig så behövs säkert något som är mer specifikt mot lockigt hår men för mig är det en djungel att förstå vad som skulle passa henne 🙂
    Kram Sofia

    Sofia 2017-11-22 00:38:37
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!