dinner @MRVOON

Hej mina underbara! 

Glad andra advent föresten, så mysigt. Dock så saknar jag verkligen snö, kom igen nu. Det är snö överallt i Europa men inte här, har någon glömt Sverige eller? Kallt som fasen är den i alla fall, får kanske se det som positivt istället. Men hur som, igår hade jag bokat ett bord på nyöppnade Mr Voon som är ett Asiatiskt-grill syskon till Miss Voon som ligger på Stureplan. Här serveras bland annat Wagyu kött som är det absolut dyraste köttet man kan finna, dock kan en oxfilé från wagyu-rasen gå för 5 000 kronor kilot – så det är dyrt. Ni vet Janne, min underbara kollega och vän fyllde år i veckan som var och jag och A tänkte överraska att bjuda på hela kalaset.

Jag tog på mig en kjol från Valerie, en blus från Filippa K (länk) och en pälsväst i hopp om att det inte var så kallt… hmm…

Inne på MR VOON var det mysigt, fin inredning och allt kändes väldigt modernt. Vi valde att äta runt 18.00 så det hade inte kommit så mycket folk än. När vi fick se menyn så satt alla som tre frågetecken för jag har så svårt att ”sätta ihop” min egen meny. Först är det förrätter, sen är det olika sidorätter, andra små rätter till huvudrätten och sedan huvudrätt som inte kommer med någonting annat än just kött. Det var rörigt så vi fick fråga servitrisen som hjälpte oss att sätta ihop menyn.

Vi började med flera små förrätter som alla delade på, kan väl känna att ingenting riktigt var wow. Jag tog bara fisk och det mesta smakade lite samma sak, tyvärr. Sedan fick A ett hårstrå i maten, vi sa självklart till och han fick en ny. Jag brukar inte vara så kinkig när det kommer till just hårstrån i mat, jag är mer ta bort och ät typ. Men på senare år, speciellt när man går till dyra restauranger så är det riktigt illa att få hårstrån i maten. Dom bad självklart om ursäkt och vi fick en ny, men då får man liksom sitta och vänta innan alla får äta tillsammans och den andra maten blir kall. Nej jag vet inte, hur känner ni? Det förstörde lite igår faktiskt…

Vilken karl jag har, herregud så kär jag är i denna skapelse. Tänk att jag får vakna upp bredvid honom varje dag ❤️

När det var dags för varmrätt så beställde alla in Wagyu kött tillsammans med bönor, vi delade på lite räkor och broccoli. Köttet kan vara det godaste jag ätit, herregud. Fick lite dåligt samvete att äta 100 gram kött för 900 kr stycket, men jag hade aldrig testat det tidigare och varför inte göra det på Jannes födelsedagsmiddag.

Mätta och belåtna satte vi oss i vardagsrummet för en drink och massor med bröllopsnack. Janne har varit på mest bröllop utav oss och han kommer med så bra idéer, åh jag vill bara gifta mig nu. Tänk att vi ska gå en hel vår och sommar innan vi får säga JA till varandra, gaaahh!!!

Dom här två, älskade människor. Tusen tack för gårdagen, tiden bara flög iväg och vi hade så trevligt. Jag och Janne försöker alltid ses på en middag då och då för under veckorna hinner vi inte prata så mycket när vi jobbar på salongen. Om vi kopplar bort hårstrå incidenten så måste jag ge servicen topp poäng, varmrätten var magisk och helheten var jättebra. Nu ska jag dricka glögg, äta pepparkakor med ädelost på hela kvällen. Sniffa på A ett tag och sedan försöka sova i tid, har en kaos vecka till att plöja igenom. Hoppas ni har en underbar kväll vänner, puss på er!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
  • Var kommer din blåa blus från??? så fin!! Kram

    Emma 2017-12-25 13:24:02
    Svara
    • Svar på Emmas kommentar.

      Åh, det är denna:https://www.ahlens.se/Mode/blusar-skjortor-15176/filippa-k-crepe-wrap-blouse-vinrod-89050946/
      Den är på rea nu också ❤️

      Elin Johansson 2017-12-30 19:32:44
      Svara
  • Gud blir så glad av att se dig och A! Fan vad fina ni är <3

    Ninni 2017-12-11 10:11:24
    Svara
  • Kan absolut bli lite illamående av hårstrå i maten men äh, det är ju bara att skicka tillbaka och äta resten under tiden. Det är ju liksom mat lagad av människor och det där hårstråt kan ju komma var ifrån som helst. Personligen tycker jag inte att det säger särskilt mycket om restaurangen i helhet, mer än hur de hanterar det :).

    Cissi 2017-12-11 06:33:15
    Svara
  • Hej Elin, superfin outfit 🙂 kommer du ihåg vart ifrån pälsvästen är?
    Mvh Josefin

    Josefin Nygård 2017-12-10 21:55:08
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!