Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

@Sickla

Då har vi kommit hem efter en härlig dag. Min älskade gör hemmagjord pizza och jag ska hoppa in i duschen och värma mig för det är så jävla kallt ute. Jag stod fasen en timme och luktade på parfymer, jag ville ha en ny nu. Har alltid haft ” Juicy Couture” parfymen. Men för några år sen så körde jag en kort tid på denna skönhet – Nina Ricci 🙂 – Så därför så blev det den igen, tycker den luktar helt fab. Rätt billig också, så kan väl köpa en till snart om jag tröttnar. Vilken är eran favorit parfym?

image

image

image

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Elin Johanssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Petra Tungården
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  By Momo
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Paulina Forsberg
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind