Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Vad är problemet? SVAR PÅ TAL

Här sitter jag, fortfarande vaken och sippar på ett halvavslaget glas champagne. Jag blir tokig på att höra hela tiden att jag har blivit en så kallad ”kärring”. Att jag lagt ”stureplans” livet på hyllan? Aldrig går ut längre och att jag väljer att ha ett ”tråkit” liv som ni antyder. Jag får kommentarer på denna blogg som jag väljer att ta bort. Även mail från ”anonyma” läsare som ni försöker vara, som skriver att ”Aa Elin, varför har ditt liv blivit så tråkig”?

Vem fan had sagt att mitt liv är tråkit?… jag ska reda ut saker och ting här nu.

När jag var klar i Halmstad med min frisörutbildning så var mitt val att flytta hem till Gävle igen (vilket jag vägrade att göra) eller flytta upp till Stockholm med en kille som jag träffat nere i Halmstad, jobba med hans mamma på en frisörsalong som vi skulle öppna på Södermalm. Vad väljer jag? Jag slipper flytta hem till Gävle om jag gör detta, ung och dum – JAG GÖR DET.

Denna kille var min biljett till att få bo i Stockholm. Detta har jag kommit på på senare år. Jag svek min bästa vän i Halmstad, tog hennes kille och vände alla ryggen just för att få bo i Stockholm. Snacka om osäker tjej – eller man kan se det som en jävla vilja också? MEN jag hamnade i en jävla [themecolor]rävsax[/themecolor], killen var totalt hjärndöd samt hans mamma tryckte ner mig psykiskt omedvetande. Jag stod ut med att killen hade två tjejer samtidigt som mig, att jag egentligen visste om att detta jobb skulle aldrig generera några pengar. 

Under tiden började jag gå ut [themecolor]väldigt mycket[/themecolor], jag var ute fyra – fem dagar i veckan. Söp som aldrig förr, festade med kändisar och levde i någon slags ”drömvärld”. I den världen blev jag trygg, jag kände att jag blev bekräftad. Jag hade utseendet med mig och folk kände igen mig? Jag blev bjuden på alla möjliga saker och trodde att jag skulle bli lyckligare av denna värld. Jag litade på alla, trodde att alla ville mig väl. Men i själva verket tror jag att dom tänkte, en snygg ung och lättfotat tjej. SKIT BRA henne tar vi. 

Sen blev allt bara värre, jag kände att jag kunde inte leva med denna kille som gjorde mig så illa. Jag förstår inte idag hur jävla dum i huvudet jag var som gjorde det jag gjorde. Om det är så att denna tjej läser detta så vill jag försöka be om ursäkt för det jag gjorde då. Men jag fick vatten över huvudet och han var min biljett till Stockholm. Fick ”relationen” att ta slut, fann en otroligt fin vän på köpet som jag[themecolor] älskar fruktansvärt mycket idag[/themecolor]. Fick bo på hotell i två månader (för jag hade fått en annan anställning på en salong i stan) så jag kunde inte flytta från Stockholm då. Som ni vet är det skit svårt att få boende i Stockholm.

Jag blev så svartmålad igen av killen, samt killens mamma. Dom försökte få alla emot mig just för att jag drog mig ur detta helvete jag levde i. Därav fortsatte jag gå ut och supa ner mig bland Stureplans fina nattklubbar. Då kan jag säga att jag var precis fyllda 19 år när jag flyttade upp till Stockholm. Så under åldern 19-22 så har jag krökat, jobbat och druckit ur varje glas Stureplan har att ge ibland fem dagar i vecka.

Jag skulle kunna skriva om detta i flera timmar till för det finns så mycket som ni inte vet. Men ni förstår, jag är så jävla trött på att gå ut. Jag går ut när det är något speciellt, och då gör jag det av en anledning för mina vänner. Jag har ett jävla bra liv idag, jag har hittat mig själv. Jag har en trygg bas i mitt liv, det jag inte känt sen jag var 16 år gammal när jag bodde hemma i trygga Gävle hos mamma och pappa. Jag är skit glad och stolt att jag har fuckat upp alla jävla nötter som jag levt med och skapat ett liv idag som jag är min egen chef i. Har min pojkvän som var min biljett UT UR Stureplans flowet. Han sa åt mig när vi träffades att ”antingen ger du dig och vi kan ha en framtid ihop eller så fortsätter du ditt high life och jag sticker nu” Så DÄR TACK.

Så sluta yttra er om att är trist, jag säger det här och nu. JAG ÄR SÅ JÄVLA TRÖTT PÅ ATT GÅ UT!!! Jag gör det i sånt fall när det handlar om mina vänner. Thats it…. Om ni inte gillar den jag är idag, så klicka inte in på denna blogg nå mer.

WORD

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Hej Elin!

  Gud vilket bra inlägg, jag håller med Erika där. Jag tycker det är mycket roligare att sitta hemma med dom man tycker om och snacka skit och äta gott. Jag trodde inte att du hade så mycket bakom ditt fina yttre 🙂 hihi

  Kör på hårt Elin, du inspirerar mig varje dag. Alltså du har en så jävla fin lägenhet, din pojkvän som du älskar och du kämpar på jobbet. KÖR HÅRT 🙂

  Mikaela 2012-10-15 11:49:02
  Svara
 • Hej Elin!

  Gud vilket bra inlägg, jag håller med Erika där. Jag tycker det är mycket roligare att sitta hemma med dom man tycker om och snacka skit och äta gott. Jag trodde inte att du hade så mycket bakom ditt fina yttre 🙂 hihi

  Kör på hårt Elin, du inspirerar mig varje dag. Alltså du har en så jävla fin lägenhet, din pojkvän som du älskar och du kämpar på jobbet. KÖR HÅRT 🙂

  Mikaela 2012-10-15 11:49:02
  Svara
 • Så ja Elin. Ryt på bara 😉 Folk är avisar, let them, du står iallafall med huvudet högt.

  Nadjis 2012-10-14 15:28:03
  Svara
 • Så ja Elin. Ryt på bara 😉 Folk är avisar, let them, du står iallafall med huvudet högt.

  Nadjis 2012-10-14 15:28:03
  Svara
 • Jag måste säga att jag tycker att du inspirerar. Jag känner inte dig, men tror att vi har träffats 1-2 gånger för längesedan. Jag är också ifrån Gävle. Jag umgicks väldigt mycket med Emelie Bergman och Frida Ivarsson förut och genom dom så har jag ju träffat Maja lite, och på den vägen tror jag det var att vi blev kompisar på facebook. Så jag såg era bilder, ute varje helg, magenta hit och whiteroom dit. Och så såg jag för inte allt för längesen att du länkade din blogg – som jag nu läser dagligen då jag tycker det ger mig en supertrevlig läsning!

  Hur som helst så var jag inte lika mycket ”i svängen” som du var, men när jag för 1 månad sen var hos min kompis i sthlm så gick vi ut på whiteroom och träffade Maja och hennes vän så gick jag hem efter 20 min för jag stod inte ut. Jag klarar inte av det. Och må då alla kalla mig tråkig, men HUR mycket trevligare är det inte att sitta hemma och dricka vin med vänner? Lägga pengar på en god middag ute eller gå på bio. Jag är student nu också och tycker att det är superkul att gå ut, ibland, med måtta. Inte varje dag. Och det är det som inspirerar mig i din blogg, att du tillhörde hierarkin i utelivet, men är nu en tjej som jag anser vara ”lyxig”. Du är fräsh, du unnar dig lyxiga viner (inga bibar, haha!) du lagar god mat och verkar göra det bästa av livet. Och det inspierar. Iallafall mig 🙂
  Keep up the good work! Kram

  Erika Karlsson 2012-10-14 15:14:07 http://eriken.devote.se
  Svara
 • Jag måste säga att jag tycker att du inspirerar. Jag känner inte dig, men tror att vi har träffats 1-2 gånger för längesedan. Jag är också ifrån Gävle. Jag umgicks väldigt mycket med Emelie Bergman och Frida Ivarsson förut och genom dom så har jag ju träffat Maja lite, och på den vägen tror jag det var att vi blev kompisar på facebook. Så jag såg era bilder, ute varje helg, magenta hit och whiteroom dit. Och så såg jag för inte allt för längesen att du länkade din blogg – som jag nu läser dagligen då jag tycker det ger mig en supertrevlig läsning!

  Hur som helst så var jag inte lika mycket ”i svängen” som du var, men när jag för 1 månad sen var hos min kompis i sthlm så gick vi ut på whiteroom och träffade Maja och hennes vän så gick jag hem efter 20 min för jag stod inte ut. Jag klarar inte av det. Och må då alla kalla mig tråkig, men HUR mycket trevligare är det inte att sitta hemma och dricka vin med vänner? Lägga pengar på en god middag ute eller gå på bio. Jag är student nu också och tycker att det är superkul att gå ut, ibland, med måtta. Inte varje dag. Och det är det som inspirerar mig i din blogg, att du tillhörde hierarkin i utelivet, men är nu en tjej som jag anser vara ”lyxig”. Du är fräsh, du unnar dig lyxiga viner (inga bibar, haha!) du lagar god mat och verkar göra det bästa av livet. Och det inspierar. Iallafall mig 🙂
  Keep up the good work! Kram

  Erika Karlsson 2012-10-14 15:14:07 http://eriken.devote.se
  Svara

senaste från Mode

Elin Johanssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Joanna Swica
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
By Momo
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Emma Danielsson
Mode
Mathilda Weihager
Man
Niklas Berglind