Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

En tankeställare…

Jag är riktigt blödig när det kommer till filmer/serier eller jag kan gråta till vafan som helst på tv. Men när mamma sa till mig att jag skulle slå över till 1an och titta på första avsnittet av Jonas Gardell’s serie ”Torka aldrig tårar utan handskar” för tre veckor sen så fastnade jag direkt. Har nog aldrig blivit så tagen i hela mitt liv. Efter programmet så googlade jag allt som hade med aids/hiv att göra för jag trodde aldrig att det skulle vara så – eller snarare att det VAR så.

Jag har längtat efter måndagar i tre veckors tid för att jag vill se mer och förstå mer. Idag var sista delen och jag satt och bölade i en timme. Halsen svider och får upp så mycket tankar. Samtidigt blir jag så jävla förbannad över hur vi människor klagar. Här sitter jag och radar upp vilka materiella saker jag vill ha, ”mycket vill ha mer” och att jag målar upp en bild hur mitt liv skulle bli så jävla bra om jag köpte det eller fixade det där. När jag lever så jävla bra idag…

”Rasmus” var lika gammal som mig när han fick beskedet att han var smittad. Tre år senare dog han i aids – p.g.a kärleken kan man också utrycka det. [themecolor]Dom gladaste, kärleksfullaste och dom som njöt mest av livet blev offer.[/themecolor] Jag blir så jävla ledsen…

Så nu tänker jag: Jag är så otroligt tacksam för att jag är frisk, får chansen att utforma mitt liv som jag vill. Att hinna ändra sig tusen gånger på den vägen. Jag är lycklig att ha hela min familj och vänner nära – att få vara frisk och ha [themecolor]kärlek[/themecolor] i resten av sitt liv. Det är min STÖRSTA ÖNSKAN

 

WebRep
currentVote
noRating
noWeight

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Elin Johanssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Foodjunkie
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  By Momo
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Mathilda Weihager
  Man
  Niklas Berglind