Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

6 tips att tänka på hos frisören

Jag tänkte gå igenom lite inför ett besök hos frisören. Många har frisörskräck? Varför? Ja det brukar jag fråga mig också… MEN jag ska gå igenom lite tips vad ni kan tänka på.

 • Kom ihåg att en bild säger mer än tusen ord. Om du hittar en klippning eller en stil som du vill att ditt hår att se ut exakt som, ta in den där bilden till frisören. Detta kommer att eliminera eventuella missförstånd som händer i dessa typer av situationer. Om du vill att din lugg att se ut som Zooey Deschanel: s eller din flätor att se ut som Jennifer Lopez kommer ett foto att klara upp alla missförstånd. Din frisör kommer att tacka dig och det kommer verkligen göra konsultationen mycket lättare.[themecolor] MEN – tro inte att du får precis som på bilden. Bilden i sig är en inspiration – sen ska du och din frisör sammanlänka bilden, dig och dina önskemål[/themecolor]
 • Det är också [themecolor]viktigt[/themecolor] att dela med sig till din frisör vad din dagliga rutin är, speciellt du går till en ”ny” frisör. Om du är en [themecolor]”färdig, rulla, gå” [/themecolor]typ av tjej, så kan inte du ha en frisyr som kräver mycket styling – då kommer det inte att fungera. Om du inte har råd att ta dig till salongen var 4-6 vecka, så skaffa dig en frisyr som du [themecolor]inte[/themecolor] behöver klippas så ofta.
 • Du har precis hittat en bild i en tidning – DEN hårfärgen vill du ha? Du kommer till frisören ”utan en bild” och säger ”jag vill ha en brun hårfärg med koppar i”. Du kan ju förstå ju att koppar i en frisörs ögon kan vara [themecolor]OÄNDLIGA.[/themecolor] Redan där kan det blir så mycket problem. Så när det handlar om färg, [themecolor]röd[/themecolor] för dig och[themecolor] röd[/themecolor] för en frisör kan vara helt olika. DESSUTOM – om du vill att din färg ska hålla – KÖP vårdande hårprodukter.[themecolor] Färg är en investering och hårvårdsprodukter är din försäkring[/themecolor]
 • Vill också tillägga..
  – Att självklart så vill frisören att du ska se helt fantastisk ut som möjligt. Alla salongen krigar om att vara bäst och ha mest nöjda kunder. VET NI VARFÖR – jag tänker såhär [themecolor] ”If you don’t look good, we don’t look good.” [/themecolor]
 • Ibland när du har kommit överens med din frisör med vad ni ska göra. Allt känns hur bra som helst när du sitter i stolen. MEN så händer det något, (färgen fäster inte eller oj det slog för mycket till rött) I vissa fall så är det inte frisörens fel. Ni vet att medicin eller olika typer av medicinska behandlingar påverkar färgresultatet.[themecolor] Så det är extra viktigt att du är öppen med din frisör. [/themecolor]Vissa frisörer frågar vid en första kund, men vissa gör inte det.
 • SIST men inte MINST…
  – Använd din frisör. Du är där och skapar en ny frisyr eller färg – du ser helt stunning ut när du går därifrån. MEN det största problemet är att när det gått några dagar, duschar och ska fixa håret själv. OJDÅ??? HUR GÖR JAG? Det så så sjukt viktigt att du frågar frisören HUR du ska styla ditt hår. Säger det igen : DU är salongens skyltdocka. Boka en tid hos din frisör och få en lektion hur du ska fixa ditt hår. I slutändan kan det vara så att kunden blir ”missnöjd” men egentligen vet hon/han inte hur man ska styla håret.
WebRep
currentVote
noRating
noWeight

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Elin Johanssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Joanna Swica
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  By Momo
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Mathilda Weihager
  Man
  Niklas Berglind