Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Glöm inte att nominera mig till finest awards?

Nu är det åter dags för Finest Awards. Jag skulle bli så otroligt glad om ni ville nominera mig till ”Årets Nykomling”. Bloggandet har blivit en stor del av mitt liv och jag[themecolor] älskar[/themecolor] det för varje dag som går. Det ända som jag bryr mig om är ni ska tycka min blogg är så pass bra nog att ni får ut något av den.

Jag älskar att ge er tips, nyheter och att ni får ta del av mina arbeten. Självklart kan bloggen alltid bli bättre, många vill att den ska bli lite mer personlig och att jag ska ta del av min sjuka humor som jag har ”in real”. Jag jobbar på det, tro mig. Jag har en tendens att bli lite för mycket perfektionist i allt jag gör, så det är lite därför jag har svårt att visa en liten skevare sida för er här. 

– Men jag ska släppa garden lite så kommer min blogg bli lite mer personlig. Men syftet med min blogg är att jag vill ge er professionella tips från en kunnig person. Samt att dela med mig av den [themecolor]”trista vardagen”[/themecolor] för det har alla. Även hur mycket man försöka måla upp en bild hur bra man har det som (Blondinbella t.ex) så kommer vardagen se lika trist ut för alla ändå.

[themecolor]Så jag skulle bli otroligt glad om ni ville nominera mig i kategorin ”Årets Nykomling” det gör ni HÄR[/themecolor]

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Elin Johanssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Ida Warg
  Mode
  Petra Tungården
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Home
  Andrea Brodin
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Man
  Niklas Berglind