Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

GI-Matbröd//TIPS

Jag har precis gjort ett sjukt gott matbröd. Eftersom jag ska försöka dra ner på vittbröd, pasta, potatis och ris så måste jag pröva något annat. Jag har en [themecolor]kund som har bjudit[/themecolor] på detta bröd en gång, vilket jag bara älskade. Eftersom jag jobbar så sent och sen ska jag träna, så blir det fel att äta middag kl 22.00. Så jag ska börja med följande:

 • Jag ska börja äta minst två mellanmål om dagen
 • Jag äter frukost på morgonen (gröt t.ex)
 • Jag äter mellanmål (ägg, keso med frukt, nötter t.ex)
 • Jag äter en stadigare lunch
 • Ungefär mellan 17.00-18.00 ska jag äta ett stadigare mellanmål (t.ex detta GI-bröd med smör, kalkon,ägg, grönsaker på t.ex) Det är rätt lätt att förbereda denna smörgås på morgonen, plasta in och äta senare under dagen.
 • Sen kommer jag träna runt 20.00 och efter träning en lättare ”middag” (omelett, lättare sallad t.ex)

 

Ungefär så kommer det se ut för mig, detta var bara en lättare beskrivning så ni förstår vad jag menar. Jag ska även börja att promenera på morgonen innan frukost. Men jag är så sjukt morgontrött och känner att jag måste ta en sak i taget. Ska jag göra något så gör jag det för det är roligt, men det kommer. 

Här är receptet:

GI-Matbröd

3 dl dinkel fullkornsmjö
3dl rågmjöl
0,5 dl linfrön
0,5 solrosfrön
0,5 dl pumpafrön
2dl blandade nötter(mandel, cashew, paranötter, dalnötter)
4 tsk aprikoser, torkade i bitar
6 dl ypughurt naturell
1,5 tsk bikarbonat

1. Sätt ugnen på 175 grader.

Smörj en avlång form, bröa med sesamfrön. Dela alla nötter så de inte är fullt så stora.

2. Rör ihop alla ingredienser i en skål. Lägg över i formen. Grädda i nedre delen av ugnen i 40-45 min.

image

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Elin Johanssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Home
  Andrea Brodin
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Ida Warg
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind