Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Krävande MAKEOVER/COMINGUP

God kväll på er!

Jag är helt slut i kropp och själ. Jag är hemma nu?? Jag fick ta mig ann Cornelia’s hår ikväll, inte en lätt match kan jag lova. Hon hade det [themecolor]värsta utgångsläget man kan ha.[/themecolor] Platinablond med 1dm orange från botten, blektbrända toppar, gröna toppar och ett hår som bara är BLEKT. Är det inte konstigt att jag får ta mig ann dom VÄRSTA håren?

[themecolor]Men jag gillar det, det blir en stor utmaning[/themecolor]. Vi fick göra det bästa av situationen och dela upp resultatet i flera steg under några månader. Så första steget idag var att få ett ”slingat” hår, pumpa in pigment så håret får börja leva igen. Jag vill ha varma toner och fortsätta ha ljusa toppar, för till slut vill vi ha en lite mörkare ”ombre”. Så Cornelia kommer förhoppningsvis ha den grymmaste ”ombren” EVER….om några månader (samt ha håret kvar)

Före och efterbild! 

image

image

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Elin Johanssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Foodjunkie
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  By Momo
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Mathilda Weihager
  Man
  Niklas Berglind