Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Va stolt över dig själv!

Jag känner att vi tjejer är riktigt dåliga på att hylla oss själva. Jag kan egentligen bara se till mig själv. Jag kan uppfattas hård, självupptagen och för bestämd i andras ögon. Vilket jag kan förstå ibland. Jag har gjort dumma saker förr men på något sett så är jag glad att det har hänt. På något sett formas man av sitt förflutna. Men jag har alltid varit sån här, jag vet att jag är driven, syns, hörs och vill alltid ha rätt. Många människor irriteras på detta, vilket jag blir glad över. Då vet jag att jag inte är en i mängden. Jag tycker vi ska vara stolta över det vi gör och jag tycker ju mer du sticker ut (på ett bra sett) ju mer kommer du få uppleva. Jag jobbar själv som ett djur, kämpar varje dag för att bli bättre och göra människor nöjda och glada. Jag kämpar för att hålla ihop familj, nöjen, pojkvän, hund och mig själv. Lyckas jag med det så höjder det mig dubbelt så mycket som person. Jag tror på hårt arbete, se positivt på livet, vara på ett sett som du mår bra av och va stolt över det man gjort och det du kommer att göra framöver. Det är som att gå ner i vikt, det är bara du som bestämmer om du ska lyckas. Samma sak gäller karriär, kärlek och framgång. Hur vill du leva ditt liv?

image

image

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Elin Johanssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Paulina Forsberg
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  By Momo
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind