Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

6/anledningar/till/en/ombre

Jag får inte nog om allt snack om OMBRES. Alla älskar den ljuvliga tekniken, bloggare, kändisar och frisörer. Så jag tänkte att jag skulle ge er några anledningar eller kanske snarare fördelar med en ombre.

 1.  [themecolor]Det är FÖR trendigt[/themecolor]: Trender kan ju vara med heta än andra. Men oavsett om du har rätt trist klädstil eller om du inte är så inne med mode i övrigt – SÅ kan du glänsa med håret genom en OMBRE. Det är fansen alltid trendigt – du kan inte misslyckas.
 2. [themecolor]Aldrig utväxt: [/themecolor]Hur skönt vore det inte att aldrig få en utväxt? Besöket hos frisören varje månad för utväxtfärgning är ALL GONE.
 3. [themecolor]Annorlunda: [/themecolor]Fortfarande är denna teknik till hårfärg annorlunda. Detta är unikt för oss tjejer och det passar i alla tonlägen, mörkhetslägen och smak.
 4. [themecolor]Skonsamt i längden: [/themecolor]Det är klart att färgen skadar håret, men du kommer ju aldrig behöva lägga färg i hårbotten. Med en ombre kan du göra drastiska förändringar utan att skada hårbotten.
 5. [themecolor]Lätt att ångra sig: [/themecolor]Problemet med en ny hårfärg är att man oftast tänker ”det kommer ta 6 månader för mig att gå tillbaka till min vanliga hårfärg”. Men med en ombre går det betydligt snabbare. Är du trött på din ombre så kan du antingen klippa av dom ljusa topparna eller bara färga in topparna i samma nyans som resten. Lätt va?
 6. [themecolor]Variationen är oändlig:[/themecolor] Som jag visat er innan så är Ombre tekniken ett perfekt val att använda i vilken färg som helst. Det är ingen som säger att du måste ha blekta toppar och svart utväxt, utan det finns otroligt många valmöjligheter där emellan. Det är nog det jag tycker är det bästa med en ombre, att man kan experimentera hur mycket som helst – i vilken hårfärg har du den möjligheten? 

0e0df7a5b9841a15d6d48f65eb955556 1f6465b562d78a763db6a5aad6617201 acf2cdec1a9d40d11d473d739b3e2c42 ombre5 e874a0cbb0a56af9fd816de6ceb0894d ombre-ombre1 f404211f821de7fff1e62678f72ceefe blonde-ombre

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
20kommentarer
 • hej ja har färgat mitt hår svart ja har gansska tunn hår och har långt hår . ja undra kan ja göra ombre med mitt svarta hår färg ty till vitt /grå ?

  edina 2016-05-29 01:56:31 http://svart
  Svara
  • Svar på edinas kommentar.

   Hej!
   Att färga ett svart hår till platinablont hår kan ta väldigt lång tid. Mitt tips är att gå till din frisör och lägga upp en plan på hur du ska uppnå det resultat du vill 🙂 Kram Elin

   Elin Johansson 2016-06-02 18:20:33
   Svara
 • hej ja har färgat mitt hår svart ja har gansska tunn hår och har långt hår . ja undra kan ja göra ombre med mitt svarta hår färg ty till vitt /grå ?

  edina 2016-05-29 01:56:31 http://svart
  Svara
  • Svar på edinas kommentar.

   Hej!
   Att färga ett svart hår till platinablont hår kan ta väldigt lång tid. Mitt tips är att gå till din frisör och lägga upp en plan på hur du ska uppnå det resultat du vill 🙂 Kram Elin

   Elin Johansson 2016-06-02 18:20:33
   Svara
 • Kan du tipsa en frisör som VET hur man gör en ombre och inte är alldeles för dyr?
  Tacksam för svar 🙂

  Martina 2015-02-10 14:09:43
  Svara
 • Kan du tipsa en frisör som VET hur man gör en ombre och inte är alldeles för dyr?
  Tacksam för svar 🙂

  Martina 2015-02-10 14:09:43
  Svara
 • Jag har typ mörk mellantinget vill ha jätte ljusblonda ombre på mitt hår är sugen vad skulle du rekomendera

  Julijana 2015-01-30 19:32:38 http://Elin.damernasvarld.se
  Svara
 • Jag har typ mörk mellantinget vill ha jätte ljusblonda ombre på mitt hår är sugen vad skulle du rekomendera

  Julijana 2015-01-30 19:32:38 http://Elin.damernasvarld.se
  Svara
 • Hej! Jag är naturligt blond och har varit det hela mitt liv. Men jag är lite trött på min hårfärg nu, men jag vill ändå vara blond. Men det blir väl annorlunda för mig, som är blond i hela håret fast jag är mörkare i underhåret. Jag är rädd att det inte passar till mig. Vad tycker du?

  Olivia 2013-12-25 10:07:56
  Svara
 • Hej! Jag är naturligt blond och har varit det hela mitt liv. Men jag är lite trött på min hårfärg nu, men jag vill ändå vara blond. Men det blir väl annorlunda för mig, som är blond i hela håret fast jag är mörkare i underhåret. Jag är rädd att det inte passar till mig. Vad tycker du?

  Olivia 2013-12-25 10:07:56
  Svara
 • Hej, jag färgade mitt hår svart för ca två månader sen. Mitt hår är mörkbrunt nu, och jag är så sugen på att göra Ombre med den nya hårfärgen som man kan köpa i kicks osv, men jag är rädd att det blir orangaktigt istället för ljusbrunt hur bör jag göra?
  Uppskattar svar från någon!!!:(

  Jessica 2013-08-01 19:44:47
  Svara
 • Hej, jag färgade mitt hår svart för ca två månader sen. Mitt hår är mörkbrunt nu, och jag är så sugen på att göra Ombre med den nya hårfärgen som man kan köpa i kicks osv, men jag är rädd att det blir orangaktigt istället för ljusbrunt hur bör jag göra?
  Uppskattar svar från någon!!!:(

  Jessica 2013-08-01 19:44:47
  Svara
 • Hej Elin!

  Jag skulle också vilja se lite olika alternativ till en korthårig ombre? Jättebra blogg har du.

  Anna 2013-02-11 11:15:46
  Svara
 • Hej Elin!

  Jag skulle också vilja se lite olika alternativ till en korthårig ombre? Jättebra blogg har du.

  Anna 2013-02-11 11:15:46
  Svara
 • Hej,
  Jag älskar att ha brunt hår pga att ögonen ”poppar” men kan ändå inte släppa mitt blonda, så detta känns ju perfekt för mig. Vad jag dock undrar är: fungerar det på oss med rakt hår och oss personer som kanske inte har lika tjockt hår som dessa svallgudar? Har du några tips/ bilder till oss?

  therese 2013-02-11 02:53:24
  Svara
 • Hej,
  Jag älskar att ha brunt hår pga att ögonen ”poppar” men kan ändå inte släppa mitt blonda, så detta känns ju perfekt för mig. Vad jag dock undrar är: fungerar det på oss med rakt hår och oss personer som kanske inte har lika tjockt hår som dessa svallgudar? Har du några tips/ bilder till oss?

  therese 2013-02-11 02:53:24
  Svara

senaste från Mode

Elin Johanssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Tess Montgomery
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Emma Danielsson
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind