Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

HÅRTIPS / SVAR PÅ TAL

[themecolor]Det här med att ta hand om ditt hår predikar jag om hela dagarna. [/themecolor]Men jag har märkt att även hur mycket jag än lägger ner min själ till att dela med mig av mina kunskaper så känns det ibland meningslöst. För många handlar det om att ”sälja” en produkt till en kund bara. Men för mig handlar det om att jag ska kunna få jobba med ett friskare hår på sikt, vilket resulterar till att den färg vi lägger får mer glans, lyster och spänst. Att alla finföningar, uppsättningar och stylingar kommer hålla hela dagen och bibehålla sin fina struktur som jag skapat. 

Jag brukar jämföra mycket när jag jobbar. Många säger att man ska ha en relation med sin kropp, alltså vårda och ta hand om sin kropp. Vad allt det nu innebär med träning, massage, kost, vitaminer och hälsa som du kämpar med varje dag för att nå dina mål. PRECIS så ska du tänka med ditt hår – tar du hand om ditt hår och lyssnar på din pålitliga frisör som faktiskt försöker hjälpa dig så på sikt kommer du nå dina mål. Sen kan du inte sluta träna och äta våfflor varje dag, för då förstörs allt det du kämpat för. Samma sak där gäller hår, slutar du vårda ditt hår och slänger i en hemmafärg innan festen en fredagskväll så kommer du få börja om med allt slit.

[themecolor]Det jag vill komma till [/themecolor]är att jag vill lyfta fram dom fantastiska frisörer som försöker göra sitt jobb och hjälpa människor. För det är faktiskt det vi gör, vi försöker få ihop kropp och själ åt dig och göra dig lycklig. Ta till dig det din frisör säger, det är din tid i stolen – du betalar för det. Din frisör ska kunna svara på [themecolor]ALLT[/themecolor] du vill och ska kunna ha lösningar på dina problem. Börjar du känna att din frisör bara försöker ”sälja” på dig något så byt frisör.

Sen dom människor som säger att det är dyrt att klippa sig för 500 kr – TA ER I *****… Kostnaden blir som du gör den till, det är din tid i stolen, du kan fråga vad du vill, GÖR DET. Med rätt frisör, rätt känsla och ett strukturerat tänk så kommer du aldrig behöva säga som 70 kvinna ” Titta vilket fint hår jag hade när jag var 25″…

Elin

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Elin Johanssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Paulina Forsberg
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  By Momo
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Emma Danielsson
  Man
  Niklas Berglind