Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Nu får det vara nog

Ni kommer inte tro mig… Jag har åkt på något skit i kroppen IGEN! Min älskade karl blev sjuk igår och förmodligen har han smittat mig. Jag blir så jävla trött, jag är ALDRIG ALDRIG sjuk annars. Men just nu har jag varit sjuk tre ggr på TVÅ månader. Jag vet inte vad som händer? 

Jag äter bra och tar hand om mig själv hyggligt bra. Men det är så konstigt? Jag blir galen…  Sen är mitt jobb det sämsta man kan ha när det kommer till sjukdom. Att boka om kunder är inte roligt när man vet att man inte har några tider framåt heller….

Har ni några erfarenheter om detta? Hur kan det bli såhär? En helt fullt frisk människa i övrigt som aldrig är sjuk i vanliga fall – blir sjuk konstant i kortare perioder? 

J1RG_149-2

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Elin Johanssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Paulina Forsberg
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  By Momo
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Emma Danielsson
  Man
  Niklas Berglind