Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

HÅRTIPS//RAKT/HÅR

Har ni stått där framför spegeln och plattat ut ditt lite halvfrissiga hår, kämpat för att få håret riktigt rakt och glansigt? Sprayat lite för mycket spray för att du tror att det ska hålla bättre? Sen går du ut, på väg till krogen och du märker att du måste stå i kö. Det är fuktigt i luften, det är lite blåsigt ute och du känner att när som helst så kommer första regndroppen. Det är trångt i kön, folk knuffas, det blir varmt och det blir bara jobbigare och jobbigare att stå still i dina 10 cm höga pumps. Hur tror du att ditt hår ser ut när du väl lyckas komma in på krogen? Tror du att håret är lika lent, glansigt och rakt? SVAR NEJ!!

Jag tänkte liste några enkla tips som du kan tänka lite extra på när du vill ha riktigt rakt och frizz-fritt hår en hel kväll.

 • Kallluft – Efter varje hårparti du drar med plattången, ta hjälp av en stor paddelborste och ta fram hårfönen. Borsta håret neråt med hjälp av borsten och hårfönen som bara blåser kallluft. 
 • Panik? – När du står där i kön som jag förklarade innan, känner att det är kört. Spring in på toan, ha alltid med dig några hårnålar i samma färg. Sätt upp dom partierna som är mest vågiga eller frissiga, tadaaa har du en ny ”rockig” look på ett ögonblick. IN OCH DANSA MED DIG!!
 • Tålamod, noggrannhet = Perfektion … För att verkligen få håret perfekt och platt så är grundarbetet A och O. I fuktigt hår, ha i en straightener/lotion. Föna håret med hjälp av en paddelborste nedåt, sedan var noga med plattandet. Ta sektion per sektion, platta håret långsamt och gör enligt punkt 1. Att vara noggrann och att ha tålamod är alltid ett säkert kort.
 • Produkter = love … Som jag nämnde innan här så använder du självklart produkter som är till för det du vill uppnå.

rakthår

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Elin Johanssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Home
  Andrea Brodin
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Ida Warg
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind